11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFiorentina a obţinut semnătura lui Mutu

Fiorentina a obţinut semnătura lui Mutu

Presa italiană a anunţat că atacantul român Adrian Mutu a semnat un nou contract cu clubul AC Fiorentina, urmând ca înţelegerea să fie oficializată mâine.
„Acordul dintre Fiorentina şi Adrian Mutu este realizat. Românul a semnat luni noul contract, dar acordul va fi oficializat abia joi (mâine n.r.), când va semna şi clubul. Noul angajament îl va lega pe Mutu de Fiorentina până la finalul anului 2012 şi include o mărire de salariu de aproximativ 200.000 de euro“, a anunţat site-ul violanews.com.
Informaţia a fost confirmată pe site-ul oficial al formaţiei „viola“, care a notat că decarul naţionalei României a semnat un nou contract cu Fiorentina, valabil până în 2012, iar clubul i-a oferit o mărire de salariu de 180.000 de euro pe sezon. „Confirmarea clubului va veni mâine, când înţelegerea va fi oficială, dar cel mai important aspect este că ambele părţi s-au înţeles“, a anunţat site-ul oficial al clubului din Florenţa.
Adrian Mutu mai avea contract cu Fiorentina până în 2011. Internaţionalul român, care potrivit presei italiene urma să părăsească echipa în această vară pentru a se transfera la AS Roma, refuzase prelungirea contractului, deoarece nu exista un acord în privinţa termenilor noii înţelegeri.
Mutu s-a transferat la Fiorentina în 2006, când a venit de la Juventus în schimbul a opt milioane de euro. Internaţionalul român a avut până acum la gruparea toscană un salariu de 1.800.000 de euro pe sezon, plus bonusuri.
„Briliantul“ va face cuplu în atac cu fostul său coleg de la Parma, Gilardino, campion mondial cu Italia în 2006, adus de la AC Milan, şi ar putea deveni căpitanul Fiorentinei, românul fiind apreciat de coechipierii săi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS