8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrepeliţă vrea puncte de la Bistriţa

Prepeliţă vrea puncte de la Bistriţa

Ştiinţa a plecat spre Bistriţa de marţi, înnoptând la Sibiu. Ieri, elevii lui Nicolo Napoli au susţinut o şedinţă de pregătire pe terenul „Independenţa“ al echipei Athletic Sibiu şi s-au bucurat de prezenţa câtorva zeci de fani, care nu au ratat ocazia să dea mâna cu Dorel Stoica şi compania. Oltenii au ajuns aseară la destinaţie, iar astăzi vor susţine un ultim antrenament în oraşul lui Tata Jean.
Accidentat în meciul cu Poli Iaşi, când a suferit o contuzie cervicală, Andrei Prepeliţă şi-a revenit rapid şi spune că este gata să intre în teren din primul minut, pentru a pune umărul la încă un rezultat bun al Universităţii. „Mă mai doare puţin gâtul când mă întorc, dar până vineri voi fi OK. Se va putea conta pe mine. Mergem la Bistriţa să nu pierdem. Vom încerca să obţinem cât mai mult de la acest joc. Ne dorim o clasare pe un loc de cupă europeană sau să câştigăm Cupa României, aşa că trebuie să obţinem cât mai mult de la fiecare meci“, a afirmat mijlocaşul oltean.
Acesta susţine că a atins forma care l-a consacrat la FC Argeş şi i-a adus convocarea la lotul naţional de tineret şi că doreşte să obţină cât mai multe performanţe cu Ştiinţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII