13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Elton John are propriul sortiment de îngheţată

După ce a primit mai toate onorurile posibile din lume, Sir Elton John se poate lăuda acum cu ceva special: are propria îngheţată. După cum informează site-ul cyberpresse.ca, producătorul de îngheţată Ben&Jerry’s a creat sortimentul numit „The Goodbye Yellow Brickle Road“, în onoarea legendei britanice a muzicii. Compania producătoare descrie îngheţata ca „o simfonie de ciocolată, ce conţine biscuiţi cu unt de arahide, bucăţele de unt şi de ciocolată albă“. Sortimentul „The Goodbye Yellow Brickle Road“ va fi însă produs în ediţie limitată, doar până la sfârşitul săptămânii, iar profitul obţinut în urma vânzării va fi donat fundaţiei înfiinţate de cântăreţ pentru lupta împotriva SIDA. Deşi o astfel de onoare este destul de rară, Sir Elton John nu este singurul artist imortalizat de Ben&Jerry’s pe o cutie de îngheţată. Phish, Jerry Garcia şi Dave Matthews au avut şi ei câte un sortiment de îngheţată.

Epileptică în urma unei diete de detoxifiere

O britanică de 52 de ani şi-a dat în judecată nutriţionista în urma unei diete din cauza căreia s-a îmbolnăvit de epilepsie şi a început să aibă probleme de memorie. După cum informează Tgcom.it, războiul legal împotriva dietologului britanic a durat peste şase ani şi s-a încheiat la Curtea de Apel cu o condamnare şi despăgubiri în valoare de 20.000 de euro. Din câte se pare, severul regim alimentar, în loc să detoxifieze organismul, i-a provocat femeii daune ireversibile la nivel cerebral. „Miraculoasa“ dietă prevedea consumul a doi-trei litri de apă pe zi, pentru eliminarea reziduurilor de sare din sânge şi reducerea retenţiei de apă. Fiecare şedinţă de terapie costa 63 de euro. Femeia, care cântărea la începutul dietei 76 de kilograme, a început să vomite după primele zile de tratament, însă nutriţonista a convins-o să continue, asigurând-o că efectele colaterale făceau parte din „procesul de detoxifiere“. În plus, după primele crize, nutriţionista i-a cerut britanicei să mărească puţin cantitatea de apă consumată, până la 3,5 de litri pe zi, şi să elimine mâncărurile sărate. Pacienta a început să sufere de puternice crize epileptice provocate de deficitul mare de sodiu. În afara faptului că nu mai putea vorbi normal, ea a început să aibă pierderi de memorie.

Căprioara cu şase picioare

Deşi, de-a lungul timpului, medicii de la Spitalul Veterinar din Rome, statul Georgia, s-au confruntat cu fel de fel de cazuri, ei au fost şocaţi să aibă ca pacient o căprioară cu şase picioare şi două codiţe. Animalul are două pelvisuri şi foloseşte la mers un picior de la fiecare. După cum informează Krone.at, aceasta a fost adusă la spital după ce a fost atacată de o haită de câini. Medicii au fost nevoiţi să îi amputeze una dintre cozi, picioarele în plus scăpând nevătămate. Căprioara se află acum sub tratament. „Chiar este o raritate. Cred că are un frate geamăn care nu s-a dezvoltat până la capăt. Se pare că se mişcă normal, deşi picioarele centrale par să o incomodeze“, a spus veterinarul Dan Pate. După ce îşi va reveni, căprioara va fi dusă într-un centru al Universităţii din Georgia.

Ethan Hawke, din nou tată

Starul american Ethan Hawke a devenit pentru a treia oară tată, după ce soţia sa, Ryan Shawhughes, a născut o fetiţă. Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Hawke, fetiţa s-a născut pe 18 iulie, la New York, şi se numeşte Clementine Jane. Actorul mai are doi copii din mariajul său cu actriţa Uma Thurman, de care a divorţat în 2004, după şase ani de căsătorie.

George Clooney, cel mai râvnit burlac de la Hollywood

Nici o reprezentantă a sexului frumos pare să nu poată rezista farmecului cunoscutului actor George Clooney. În ciuda părului grizonat şi a celor 50 de ani pe care îi are, starul american rămâne cel mai râvnit bărbat din Cetatea Filmului. Potrivit unui clasament dat publicităţii de The Insider, Clooney este considerat o „partidă“ mult mai bună decât mai tinerii săi colegi Leonardo Di Caprio, clasat pe locul doi, şi Matthew McConaughey. Pe locurile următoare în clasament se situează Ryan Seacrest, Vince Vaughn, Jamie Foxx, Owen Wilson, Orlando Bloom, Bruce Willis şi John Mayer, ultima cucerire a lui Jennifer Aniston.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS