10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, cu casa închisă în sezonul viitor

Pandurii, cu casa închisă în sezonul viitor

Conducătorii clubului gorjean au anunţat că la tribunele I şi II de pe stadionul „Municipal“ toate locurile au fost rezervate de abonaţi, suporterii mai având la dispoziţie câteva sute de abonamente la tribuna 0 şi peluze.

Echipa lui Eugen Neagoe ar putea evolua în sezonul 2008-2009 cu casa închisă, trei sferturi din locurile disponibile ale stadionului „Municipal“ fiind deja rezervate de abonaţi. Oficialii grupării gorjene au precizat că ieri s-a depăşit pragul de 6.000 de abonaţi, însă interesul pentru procurarea unui tichet rămâne ridicat. Suporterii pandurilor îşi mai pot achiziţiona astăzi doar abonamente la tribuna 0 şi la peluze, la preţuri de 200 de lei, respectiv 50 de lei.
De mâine dimineaţă vor fi puse în vânzare şi biletele pentru meciul cu Dinamo, care au preţuri destul de piperate, 30 de lei la tribuna 0 şi 10 lei la peluze. Accesul femeilor şi al copiilor va fi gratuit doar la peluza 2 (dinspre Poliţie), în limita locurilor disponibile. „Am vândut până astăzi, la ora 12.00 (ieri – n.r.), 5.860 de abonamente şi mai avem 180 de cereri nesoluţionate. Pentru meciul cu Dinamo vom scoate la vânzare 350 de bilete la tribuna 0 şi 500 la peluze, însă numărul lor ar putea fi mai mic, în funcţie de câte abonamente vom mai reuşi să vindem“, a declarat Viorel Temelescu, vicepreşedintele clubului.

Au fost prezentate achiziţiile

Pandurii Târgu Jiu a anunţat un buget de cinci milioane de euro pentru sezonul 2008-2009, preşedintele Marin Condescu exprimându-şi dorinţa ca echipa să se salveze de la retrogradare cu câteva luni înainte, pentru a putea demara lucrările de înlocuire a suprafeţei de joc. „Consiliul de Administraţie împreună cu echipa tehnică au stabilit ca obiectiv clasarea pe locurile şase-zece, să ajungem cât mai sus în Cupa României, să jucăm un fotbal care să încânte spectatorii şi să scăpăm de la retrogradare cu câteva luni înainte de terminarea campionatului, pentru a putea să refacem suprafaţa de joc de pe «Municipal»“, a afirmat Condescu.
Gruparea gorjeană şi-a prezentat ieri şi noile achiziţii, alături de Răzvan Stanca, Daniel Ghindeanu, Mădălin Murgan, Adrian Nalaţi, Cosmin Tilincă şi Thiago Tremonti fiind şi Ilie Iordache, deşi acesta a mai evoluat la Pandurii în ultimele două sezoane. „Suntem în formulă completă în acest moment. Obiectivul pe care ni l-a fixat conducerea, clasarea pe locurile şase-zece, îl putem realiza şi, de ce nu, chiar depăşi, dacă jocul nostru va fi bun. Suntem mai puternici acum, de aceea ne dorim mai mult decât în ultimele două sezoane. Nu va fi uşor deloc, dar dacă vom munci mai mult în fiecare săptămână cred că vom putea realiza ce ne-am propus“, a declarat antrenorul Eugen Neagoe.
Acesta va conta pe un lot de 26 de fotbalişti în sezonul viitor, Adi Popescu, deşi se pregăteşte în continuare cu Pandurii, nefiind trecut pe lista prezentată presei.

Primele, împărţite pe categorii

Fotbaliştii de la Pandurii Târgu Jiu vor încasa prime în campionatul următor în funcţie de adversarul întâlnit. O victorie cu una dintre cele patru echipe din fruntea clasamentului, CFR Cluj, Steaua, Dinamo şi Rapid, va fi răsplătită cu 2.000 de euro de jucător, iar trei puncte obţinute în compania celorlalte formaţii din Liga I vor fi recompensate cu 1.000 de euro. „La egal acasă nu dăm prime, iar în deplasare mergem numai la victorie. De asemenea, vom sista primele, atâta timp cât echipa nu se află în obiectiv“, a precizat preşedintele Condescu.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS