10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInverness ţine de Niculae

Inverness ţine de Niculae

Atacantul Marius Niculae legitimat la Inverness, a declarat ieri că un transfer la Dinamo sau la orice altă echipă nu depinde de el, ci de clubul scoţian, cu care mai are contract pentru un sezon.
„Situaţia mea este bună, sunt sănătos, voinic. Deocamdată, nu am amănunte privind viitorul meu. Acum ştiu că trebuie să mă întorc la Inverness săptămâna viitoare. Un transfer la Dinamo sau la orice altă echipă nu depinde de mine, întrucât sunt jucător sub contract. Dacă eram jucător liber, puteam decide eu, dar, atâta timp cât sunt sub contract şi cluburile nu se pun de acord, nu pot face nimic. În cazul în care cluburile ajung la un acord, atunci pot discuta şi cu jucătorul. Aşa e normal, nu poţi vorbi cu jucătorul înainte şi apoi cu clubul“, a declarat Niculae.
Potrivit presei scoţiene, Inverness a primit mai multe oferte pentru transferul lui Marius Niculae, de la Kaiserslautern, Kayserispor şi PAOK Salonic, dar toate au fost respinse din cauza faptului că sumele propuse nu au fost egale cu cea la care a fost evaluat internaţionalul român.
Doar oferta făcută de nemţi a fost socotită de clubul scoţian ca rezonabilă.
„Kaiserslautern a făcut o ofertă rezonabilă pentru a-l cumpăra pe Marius. Nu este chiar preţul pe care noi îl solicităm, însă în zilele următoare vom purta unele discuţii cu nemţii. Dacă nu vom ajunge la un acord, atunci jucătorul se va întoarce luni la antrenamente“, a afirmat directorul sportiv al lui Inverness, Graeme Bennett.
La sfârşitul săptămânii trecute, acesta declarase că, în ciuda speculaţiilor din presă, clubul Dinamo nu a contactat gruparea Inverness pentru a negocia un eventual transfer al internaţionalului român. Conducerea clubului scoţian şi Marius Niculae au un acord verbal, potrivit căruia jucătorul va fi lăsat să plece dacă o grupare importantă va face o ofertă acceptabilă pentru ambele părţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS