17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAncelotti îl adoră deja pe Ronaldinho

Ancelotti îl adoră deja pe Ronaldinho

Carlo Ancelotti, antrenorul echipei AC Milan, a fost impresionat de cum se mişcă la antrenamente brazilianul Ronaldinho, noua achiziţie a „rossonerilor“, pe care l-a catalogat „un băiat timid“. „Am cumpărat în această vară câţiva jucători de marcă. Unul bun în apărare, unul foarte bun la mijloc şi un fenomen pentru linia de atac“, a spus Ancelotti, făcând referire la Zambrotta, Flamini şi Ronaldinho.
„Ronaldinho a intrat la primul antrenament parcă în vârful degetelor, este un băiat timid. În ceea ce priveşte pregătirea lui fizică, trebuie să spun că este puţin în urmă faţă de ceilalţi. Jocurile Olimpice la care va participa cu naţionala ţării sale pot să-l ajute să revină la un nivel înalt din acest punct de vedere“, a spus tehnicianul.
Ancelotti a mai vorbit şi despre rivala Inter, dar şi despre celălalt star brazilian din echipa sa, Kaka: „Nu vreau să compar echipa noastră cu Inter. Noi ne comparăm doar cu noi înşine, iar această echipă s-a îmbunătăţit considerabil faţă de cea din 2007. Vom vedea pe teren cine este mai bun. În ceea ce-l priveşte pe Kaka, eu sunt foarte liniştit pentru că ştiu sigur că nu va pleca. Este de apreciat că a ajuns să valoreze atât, adică 100 de milioane de euro, cât am auzit că s-ar fi oferit pentru el“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS