11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNicola Ilievski se lasă aşteptat

Nicola Ilievski se lasă aşteptat

Mitică Teleşpan va fi şef pe banca tehnică a vâlcenilor şi în amicalul pe care CF Chimia îl susţine astăzi, de la ora 10.00, în compania concitadinilor de la FC Oltchim (Liga a III-a), macedoneanul Nicola Ilievski amânând sosirea la Râmnicu Vâlcea pentru mâine.
„Suntem pe drumul cel bun. Cantonamentul de la Poiana Braşov a fost util. Eu sunt mulţumit de modul în care băieţii s-au adaptat la efort. Au fost şi acele trei partide amicale care nu spun multe, dar care au avut utilitatea lor“, a afirmat Teleşpan, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei începând cu ultima parte a sezonului trecut.
Vâlcenii au renunţat la serviciile fotbaliştilor străini aduşi în probe la gruparea din Zăvoi, singurii stranieri din lot rămânând slovacul Labun şi sârbul Kutlacek.
CF Chimia nu i-a prelungit nici contractul fundaşului Ionuţ Cercel, fostul căpitan al echipei nereuşind să-l impresioneze pe Ilievski.
Până la plecarea spre Kaprun, staţiunea austriacă unde va avea loc al doilea cantonament centralizat, CF Chimia va mai susţine sâmbătă un meci amical, oficialii din Zăvoi căutând un adversar care să accepte să joace pe propriul teren. Prezentarea oficială a echipei oltene va avea loc pe 9 sau 10 august, înaintea unei partide amicale contra unei formaţii din primul eşalon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS