14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTănasă a pus gând rău Ştiinţei

Tănasă a pus gând rău Ştiinţei

Împrumutat pentru un sezon la Poli Iaşi, atacantul Ciprian Tănasă a pus gând rău Universităţii Craiova, echipă cu care mai are trei ani de contract. Fotbalistul de 27 de ani a precizat ieri că îşi doreşte enorm ca Poli să învingă Ştiinţa pe 26 iulie, în prima etapă a noului sezon, meci care va avea loc pe stadionul „Extensiv“, cu porţile închise. Tănasă îşi va încuraja însă actuala echipă din faţa televizorului, el fiind suspendat pentru două etape de Comisia de Disciplină, în urma cartonaşului roşu încasat pentru proteste, la finalul meciului cu Ceahlăul, din ultima rundă a ediţiei trecute de campionat.
„Am fost împrumutat pentru un an la Poli Iaşi şi tocmai de aceea vreau să batem la Craiova. Potrivit înţelegerii dintre cele două cluburi, eu nu pot juca în acest meci, dar oricum eram suspendat. Nici în etapa a doua, cu FC Vaslui, nu voi putea juca, tot din cauza suspendării. Oricum, Poli Iaşi are un lot foarte bun şi sunt convins că vom începe cu dreptul noul sezon. Normal că în prima etapă ţin cu Poli, doar aici joc acum. Ce a fost a fost… Am avut ceva probleme cu antrenorul la Craiova, dar astea sunt de domeniul trecutului. Vreau să dau totul pentru Poli Iaşi şi să-i facem fericiţi pe suporteri. La cum am văzut eu echipa până acum, cred că vom termina în primele şapte formaţii“, a declarat Tănasă pentru Prosport.
Scos la vânzare pentru 300.000 de euro, Ciprian Tănasă a fost împrumutat până la urmă gratis la Poli Iaşi, după un sezon în care nu s-a acomodat la Universitatea, marcând patru goluri în 22 de partide, el având însă şi perioade cu accidentări repetate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS