12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrandelli: Mutu rămâne

Prandelli: Mutu rămâne

Cesare Prandelli, antrenorul echipei Fiorentina, susţine că este liniştit în privinţa rămânerii românului Adrian Mutu la gruparea din Florenţa, după ce a discutat cu jucătorul şi l-a simţit hotărât să revină la echipă, cu toate că în ultimele săptămâni s-au făcut diverse speculaţii pe seama unui posibil transfer.
„Când am vorbit cu el, l-am simţit foarte hotărât să revină, aşa că această discuţie este închisă. Nu există un caz Mutu“, a afirmat tehnicianul.
Prandelli s-a declarat mulţumit de campania de transferuri din aceasta vară şi crede că echipa este pregătită să evolueze în Liga Campionilor. „Conducerea s-a mişcat foarte bine, ne-am întărit mult şi abia aşteptăm să începem competiţia. Trebuie să ne mobilizăm pentru preliminariile din august. Acelea vor fi cele mai importante partide din tot sezonul“, a spus Prandelli.
În această vară, presa italiană a făcut speculaţii cu privire la o posibilă despărţire a lui Mutu de Fiorentina. Înainte de începerea Campionatului European, ziarele din Peninsulă au anunţat că atacantul român a solicitat o mărire consistentă de salariu, care a fost refuzată de conducerea Fiorentinei. Ulterior, s-a scris că Mutu ar fi acceptat în cele din urmă să semneze prelungirea acordului până în 2012, chiar dacă nu a primit suma dorită. Apoi, au apărut informaţii potrivit cărora „Briliantul“ ar fi ajuns la un acord cu AS Roma, informaţii care au fost dezminţite în repetate rânduri de Alessandro Moggi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS