6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTurcia îşi încearcă norocul şi cu Cehia

Turcia îşi încearcă norocul şi cu Cehia

Turcia – Cehia
Stadion „Stade de Geneve“
, Geneva, mâine, ora 21.45
Formaţii probabile:
Cehia:
Cech – Ujfalusi, Rozenhal, Kovac, Jankulovski – Plasil, Galasek, Jarolim, Sionko – Baros, Koller. Antrenor: Karel Bruckner.
Turcia:  Volkan – Emre Aşik, Cetin, Sarioglu, Balta – Mehmet Aurelio, Belozoglu, Hamit Altintop, Turan – Tuncay, Nihat. Antrenor: Fatih Terim.
Vor arbitra: Peter Fröjdfeldt – Stefan Wittberg, Henrik Andren (toţi din Suedia).

Pe „Stade de Geneve“, Turcia şi Cehia joacă practic o minifinală pentru calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European. În Grupa A, din care fac parte cele două selecţionate, Portugalia nu mai poate pierde primul loc, după ce a acumulat deja şase puncte. Turcia şi Cehia au în comun faptul că au fost învinse de lusitani şi au obţinut cele trei puncte pe care le au în vistierie în dauna Elveţiei, prima echipă eliminată de la Euro. Reprezentativa condusă de Fatih Terim a obţinut cu noroc victoria în meciul cu echipa din „ţara cantoanelor“, printr-un gol marcat în prelungirile partidei, dar turcii nu s-ar supăra dacă şi cu Cehia s-ar impune într-o manieră asemănătoare.
„Nu contează dacă obţinem victoria printr-un gol marcat în primul sau în ultimul minut. Important este să câştigăm şi să ne calificăm în sferturi“, a spus căpitanul „otomanilor“, Nihat. UEFA a anunţat ieri că, potrivit regulamentului, echipa calificată mai departe de pe locul al doilea al Grupei A poate să fie decisă în urma loviturilor de departajare, în cazul în care Turcia şi Cehia remizează în ultimul meci din Grupa A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS