15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKuerten va juca la Roland Garros graţie unui wild-card

Kuerten va juca la Roland Garros graţie unui wild-card

Triplul campion la Roland Garros, brazilianul Gustavo Kuerten, se regăseşte printre cei opt tenismeni care au primit invitaţii la ediţia din acest an a celui de-al doilea turneu de Mare Şlem al sezonului, care se va desfăşura în perioada 26 mai – 8 iunie şi va fi dotat cu premii în valoare de 6.947.960 de euro. Kuerten, care are 31 de ani, a câştigat turneul de la Roland Garros în 1997, 2000 şi 2001, dar în acest moment se află pe locul 1.147 în clasamentul ATP. Fostul număr unu mondial, care a câştigat de-a lungul carierei 14.779.188 de dolari din tenis, şi-a anunţat retragerea la sfârşitul acestui an competiţional.

Ceilalţi şapte jucători care au primit invitaţii la Roland Garros sunt francezii Eric Prodon, Olivier Patience, Jeremy Chardy, Adrian Mannarino, Jonathan Eysseric, americanul Wayne Odesnik şi australianul Robert Smeets.

La feminin, jucătoarele care vor fi prezente pe tabloul principal datorită wild-card-urilor sunt: Olivia Sanchez, Severine Bremond, Stephanie Foretz, Mathilde Johansson, Youlia Fedossova, Violette Huck (toate din Franţa), Samantha Stosur (Australia) şi Madison Brengle (SUA).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS