5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Buni de vânzare

Ciucă şi Velcovici au renunţat la procesul cu Universitatea Craiova cu condiţia ca Mititelu să ceară mai puţini bani la vânzarea lor.

Mădălin Ciucă, Velcovici şi Ionuţ Luţu vor rotunji bugetul clubului Universitatea, cei trei fiind aproape de un transfer. Mădălin Ciucă este dorit de Gloria Bistriţa, care oferă 150.000 de euro, la pachet cu Gabriel Velcovici. Discuţiile dintre Gloria Bistriţa şi cei doi fotbalişti puşi pe lista de transferuri de Adrian Mititelu au avut loc în aceste zile, dar fără să fie parafate contractele. „Am discutat cu domnul Sabău, ne-a prezentat proiectul Bistriţa şi ne-a spus că ne doreşte“, a declarat pentru fanatik.ro Mădălin Ciucă.
Conform unor surse din anturajul clubului oltean, discuţiile vor fi finalizate, cel mai probabil, săptămâna viitoare. Ciucă şi Velcovici se află în discuţii şi cu alte cluburi din ţară, cum ar fi FC Argeş şi Pandurii Târgu Jiu. Până la finalizarea tratativelor, Mădălin Ciucă şi Gabriel Velcovici au decis să-şi retragă de la FRF memoriile prin care cereau să devină liberi de contract, cu condiţia ca Mititelu să ceară mai puţin pe ei la o eventuală vânzare.

Fotbal-business în Bănie

Dat ca şi posibil disponibilizat, Ionuţ Luţu a anunţat şi el că va părăsi Ştiinţa în cazul în care se va înţelege cu una dintre grupările suedeze care îl vor. „Am două oferte foarte bune din Suedia. Agentul meu mi-a zis că Gefle Gavle şi GAIS Götebörg, formaţii din prima ligă suedeză, sunt interesate de serviciile mele. Voi analiza în câteva zile care ofertă este mai bună şi îi voi da curs“, a spus Luţu, jucător care are un salariu de 1.000 de dolari pe lună la Universitatea. Pe lângă Luţu, în Suedia au mai fost propuşi Ciucă şi Velcovici, tratativele ducându-se prin intermediul lui Florin Manea, fiul rapidistului Nae Manea.
Tot zilele acestea urmează să se hotărască şi soarta altor trei jucători, Tănasă, Săceanu şi Bornescu fiind şi ei pe picior de plecare. Numai ei ar urma să aducă în vistieria clubului oltean aproape două milioane de euro, în condiţiile în care suma vehiculată pentru transferul lui Bornescu a fost de 1,3 milioane de euro, iar pentru Tănasă s-au cerut 500.000 de euro. Tănasă este dorit de FC Argeş şi Poli Timişoara, Săceanu – de Poli Iaşi, FC Argeş, Gloria Buzău şi Pandurii, iar Bornescu este disputat de Rapid şi Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII