10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTârcă s-ar mulţumi şi cu un eşec la limită

Târcă s-ar mulţumi şi cu un eşec la limită

Antrenoarea echipei Rulmentul Urban Braşov, Mariana Târcă, a declarat ieri că este bună şi o înfrângere la o diferenţă mică în partida tur cu gruparea norvegiană Lavrik HK, pentru ca jucătoarele sale să facă tot posibilul pentru a câştiga Cupa Cupelor la Braşov. „Dacă vom reuşi să obţinem un rezultat bun, nu neapărat victorie sau egal, să pierdem la o diferenţă foarte mică, atunci vom avea şanse mari şi sunt convinsă că fetele vor face tot posibilul ca trofeul să ne fie înmânat nouă, şi nu lor“, a afirmat Mariana Târcă.
Antrenoarea braşovencelor a vorbit şi despre avantajele echipei sale în finala Cupei Cupelor: „Dorinţa foarte mare a fetelor şi faptul că vom juca al doilea meci în faţa propriilor suporteri sunt pincipalele noastre atuuri. Fetele au o ambiţie foarte mare pentru că vor să îşi îmbogăţească palmaresul cu această cupă“.

Nu se supără dacă nu ies campioane

Antrenoarea a explicat că, în acest sezon, cel mai important trofeu este Cupa Cupelor, nu campionatul: „Dacă vom lua Cupa Cupelor şi vom pierde  campionatul la Vâlcea, pentru mine nu va fi o supărare. Faptul că am termina la egalitate de puncte şi ne-ar despărţi doar golaverajul nu va fi o supărare, ci o mândrie, pentru că am jucat împotriva echipei naţionale şi am reuşit să-i facem faţă cu toate problemele“.
Delegaţia Rulmentului pleacă astăzi spre Norvegia, unde va ajunge seara, după o escală la Amsterdam. Din lot va face parte şi Aneta Barcan, care şi-a revenit după accidentarea suferită în meciul cu HCM Baia Mare. De asemenea, va face deplasarea în Norvegia şi Patricia Vizitiu, aflată încă în recuperare după operaţia suferită la genunchi, care îşi va încuraja colegele din tribună. Totodată, în noaptea de joi spre vineri va pleca în Norvegia şi un autocar cu 50 de suporteri. Meciul tur dintre Larvik HK şi Rulmentul Urban Braşov va avea loc duminică, de la ora 20.15, în Norvegia, urmând ca returul să se dispute pe 24 mai, la Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS