16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIlie Iordache lasă loc de întors la Pandurii

Ilie Iordache lasă loc de întors la Pandurii

Deşi a fost solicitat de Dinamo, mijlocaşul care a marcat şase goluri în sezonul trecut pentru gorjeni „ameninţă“ că ar putea reveni la Târgu Jiu.

Oficialii echipei Pandurii speră în continuare că vor putea să-i convingă pe omologii lor din „Ştefan cel Mare“ să-l lase pe Ilie Iordache să evolueze în continuare la Târgu Jiu. A anunţat acest lucru antrenorul Eugen Neagoe, iar demersul său pare susţinut şi de jucător, care se va prezenta totuşi la reunirea lotului bucureştean. Iordache a lăsat însă o portiţă, transmiţându-le suporterilor gorjeni: „Le mulţumesc că au fost alături de echipă şi de mine. Este un public minunat la Târgu Jiu şi, nu se ştie, s-ar putea să-i mai deranjez un an“. Până ca afirmaţiile acestuia să se adeverească va mai trece ceva timp, în zilele următoare fotbalistul urmând să se întâlnească în Bucureşti cu reprezentanţii clubului Dinamo pentru negocieri şi alte discuţii.
În ceea ce priveşte viitorul echipei Pandurii, Ilie Iordache este convins că gorjenii vor putea termina pe un loc fruntaş sezonul viitor. „Pandurii se pot clasa în primele şase dacă se mai aduc câţiva jucători buni, dacă vor rămâne acelaşi lot şi aceiaşi antrenori. Este o atmosferă bună şi este posibil să se obţină performanţe la Târgu Jiu, chiar dacă sunt multe echipe care investesc zeci de milioane de euro pentru a ajunge măcar în Cupa UEFA. Va fi greu, dar, dacă vor juca aşa cum au evoluat în retur, eu zic că sunt şanse“, a mai spus Iordache.

Neşansă pentru o parte dintre străini

Până să anunţe nou-veniţii la Pandurii, gorjenii, în frunte cu antrenorul Eugen Neagoe, au stabilit că doar trei străini vor rămâne în lot: portughezul Mingote, brazilianul Cardoso şi spaniolul Arrieta. Doar aceştia vor reveni în România pe 11 iunie la reunirea lotului, deşi preşedintele Marin Condescu consideră că şi alţi străini ar mai fi meritat o şansă. „Sunt şi unii jucători care nu au avut posibilitatea să evolueze şi nu ştim cu adevărat ce ar fi putut să arate, dar asta e altă problemă. E cazul lui Anilton, Pintassilgo sau Marco Soares. E clar că a fost o perioadă foarte scurtă, de două luni şi jumătate, în care au fost meciuri la interval de trei – patru zile şi nu am avut timp şi de amicale într-o întrerupere de campionat ca să putem folosi tot lotul. Ca orice antrenor care voia rezultate imediate, şi asta voiam toţi pentru că era necesar acest lucru, Neagoe a folosit echipa care a câştigat aproape în permanenţă. Numai în cazul în care am avut suspendări sau accidentări pe posturile pe care am avut probleme a fost necesară înlocuirea jucătorilor. Iar ceilalţi, evoluând foarte bine, cum a fost cazul lui Iordache sau al lui Vasilache, nu au putut fi supliniţi de cei aduşi pe posturile lor“, a comentat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII