14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi va fi reînscăunat la Galatasaray

Hagi va fi reînscăunat la Galatasaray

Presa turcă susţine că, în zilele următoare, „Regele“ va fi reinstalat pe banca tehnică a Galatei, deşi formaţia din Istanbul, sub conducerea antrenorului Cevat Güler, a câştigat sâmbătă cel de-al 17-lea titlu de campioană.

Presa din Istanbul a informat că Gică Hagi (foto) va prelua în următoarele zile conducerea tehnică a echipei Galatasaray. Motivele pentru care oficialii clubului turc au decis să numească un nou antrenor sunt necunoscute, Galatasaray, sub conducerea tehnicianului Cevat Güler, câştigând sâmbătă cel de-al 17-lea titlu de campioană a Turciei din istoria sa, după victoria din meciul cu Genclerbirligi Oftasspor, de pe teren propriu, scor 2-0, din ultima etapă a campionatului.
Galatasaray a terminat sezonul cu 79 de puncte, cu şase mai mult decât rivala sa, Fenerbahce, care a pierdut în ultima etapă, în deplasarea de la Trabzonspor, scor 0-2. Galatasaray va evolua în turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Negocieri dificile

Negocierile dintre başcanii grupării din Istanbul şi Hagi au început pe 5 aprilie, după ce antrenorul Karl-Heinz Feldkamp a demisionat. Galata i-a oferit „Regelui“ un contract până la finalul acestui sezon, cu clauză de prelungire pentru încă un an, în timp ce antrenorul român a solicitat un angajament ferm pe un an şi jumătate. Din cauza acestei neînţelegeri, oficialii turci s-au orientat spre un tehnician local, Cevat Güler.
Başcanii Galatei nu au întrerupt negocierile cu Hagi, însă i-au contactat şi pe antrenorii Mustafa Denizli, Michael Laudrup, Lothar Matthaus şi Alberto Zaccheroni, pentru a se informa în privinţa pretenţiilor contractuale ale acestora.

„Regele“ va bate în curând palma cu turcii

Cotidianul Fotomac a anunţat în weekend că Gică Hagi s-a înţeles în mare măsură cu oficialii clubului Galatasaray în vederea preluării postului de antrenor principal al echipei din Istanbul.
„Galatasaray a găsit antrenorul pentru noul sezon: Gheorghe Hagi. Conducerea galben-roşie i-a făcut o ofertă tehnicianului român, care a mai antrenat pe Cimbom în perioada 2004-2005. Se pare că Hagi, care este la Istanbul de mai multe zile, priveşte cu căldură această propunere. Conducerea clubului Galatasaray va face anunţul oficial în următoarele zile“, a scris sursa citată.
Gică Hagi a pregătit-o pe Galatasaray şi în perioada 2004-2005, reuşind să câştige cu această formaţie Cupa Turciei, în 2005.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII