16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal a umilit-o pe Barcelona

Real a umilit-o pe Barcelona

Proaspăta campioană a Spaniei, Real Madrid, s-a distrat cu Barcelona, într-un „el clasico“ fără miză, în etapa a 36-a a Primerei Division.

Chiar dacă erau deja campioni, elevii lui Bernd Scuhster au jucat cu determinare încă de la fluierul de start şi au deschis scorul după doar 13 minute, printr-un şut frumos de la 20 de metri, expediat de Raul.

După alte opt minute, Robben a dus scorul la 2-0, cu o lovitură de cap, iar la pauză „galacticii“ au intrat cu un avantaj de două goluri, cu toate că ambele formaţii au mai avut ocazii de a înscrie.

În repriza secundă, nou-intratul Higuain s-a distrat cu apărarea visătoare a catalanilor şi l-a învins pe Valdes în minutul 63, iar Van Nistelrooy a dus scorul la 4-0, dintr-un penalti acordat în urma unui henţ comis de Puyol. Barcelona a redus din diferenţă în minutul 86, prin Thierry Henry.

Tot în etapa a 36-a, echipa lui Laurenţiu Roşu, Recreativo Huelva, a pierdut cu 2-0, pe teren propriu, partida cu Villarreal şi va fi angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării până în ultima etapă. Nihat (’55) şi Franco (’83) au marcat golurile „Submarinului galben“. Cu două etape înainte de final, Recreativo ocupă locul al 18-lea, cu 40 de puncte, în timp ce Villarreal şi-a asigurat locul al doilea în clasament, care asigură participarea direct în grupele Ligii Campionilor, constrângând-o pe Barcelona să joace în preliminarii.

Cosmin Contra a fost rezervă şi a intrat în minutul 70 al întâlnirii pe care Getafe a câştigat-o cu scorul de 4-2, în faţa formaţiei Almeria. După acest succes, echipa antrenată de Michael Laudrup ocupă locul al 13-lea în Primera Division.

Alte rezultate din etapa a 36-a: Santander – FC Sevilla 0-3, Mallorca – Osasuna 2-1, Deportivo La Coruna – Levante 1-0, Murcia – Athletic Bilbao 1-2, Betis Sevilla – Real Valladolid 1-1, Valencia – Zaragoza 1-0. Aseară s-a jucat partida Espanyol Barcelona – Atletico Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS