27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEriksson negociază cu Benfica

Eriksson negociază cu Benfica

Antrenorul suedez Sven Goran Eriksson, care ocupă funcţia de manager al echipei engleze Manchester City, s-a întâlnit miercuri cu reprezentanţii clubului lusitan Benfica Lisabona, din partea cărora a primit o ofertă. Conform presei britanice, Luis Filipe Vieira, preşedintele formaţiei portugheze, i-a propus tehnicianului un contract pe trei ani, cu un salariu de aproximativ 2,5 milioane de euro pe sezon, iar fostul selecţioner al naţionalei Albionului are timp să se decidă până la vară, pentru că a mai fost ofertat de grupări din Anglia şi Italia.

Sven Goran Eriksson a vrut să păstreze secret faptul că a negociat cu reprezentanţii clubului Benfica, însă o televiziune portugheză l-a filmat pe Vieira în timp ce ieşea din hotelul Radisson Edwardian din Manchester. La întâlnire a fost prezent şi Rui Costa, care ocupă şi funcţia de director sportiv la echipa din Lisabona. În cele din urmă, tehnicianul suedez a recunoscut că a discutat cu portughezii, adăugând că un eventual contract cu Benfica ar reprezenta „un pas important în cariera mea“.

Se pare că patronul lui Manchester City, Thaksin Shinawatra, a decis să-i rezilieze contractul lui Sven Goran Eriksson, la finalul sezonului. Ziariştii britanci susţin că Shinawatra i-a contactat deja pe Scolari şi pe Mourinho, sperând că unul dintre aceşti doi mari antrenori va prelua destinele lui Manchester City.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS