8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDuisburg, tot mai aproape de retrogradare

Duisburg, tot mai aproape de retrogradare

Echipa la care joacă românii Claudiu Niculescu, Mihai Tararache şi Iulian Filipescu, MSV Duisburg, este tot mai aproape de retrogradare, cu două etape înainte de finalul campionatului Germaniei.

Formaţia celor trei români a pierdut cu 2-0 pe terenul lui FC Nürnberg, în etapa a 32-a. Grecul Charisteas şi argentinianul Pinola au adus victoria gazdelor, prin golurile marcate în prima repriză. Tararache a jucat pe toată durata partidei şi a primit un cartonaş galben în minutul 73, în timp ce Claudiu Niculescu a fost schimbat la pauză, prestaţia sa din prima repriză fiind modestă. Filipescu nu a evoluat. Duisburg se află la trei puncte de salvarea de la retrogradare şi va juca în runda următoare, pe teren propriu, cu Bayern München.

În alt meci, Werder Bremen a învins la limită pe Hamburg, în deplasare, cu scorul de 1-0, prin golul reuşit de Almeida în debutul reprizei secunde, şi a obţinut astfel „biletele“ pentru Champions League. Proaspăta campioană a Germaniei, Bayern, a învins pe „Allianz Arena“ pe Arminia Bielefeld, scor 2-0. Pentru bavarezi au punctat Ribery (’26) şi Podolski (’47).

Alte rezultate din etapa a 32-a a Bundesligii: VfL Bochum – Schalke 04 0-3, Borussia Dortmund – VfB Stuttgart 3-2, Hanovra 96 – Hansa Rostock 3-0, Karlsruhe SC – Energie Cottbus 1-1, Bayer Leverkusen – Hertha Berlin 1-2, Eintracht Frankfurt – VfL Wolfsburg 2-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU