22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCopiii CSM-ului s-au descurcat la Timişoara

Copiii CSM-ului s-au descurcat la Timişoara

Considerând că sfârşitul campionatului nu mai are nici o miză pentru vâlceni, tehnicienii din Zăvoi au aruncat juniorii în luptă.

Antrenorul echipei CSM Vâlcea, Mitică Teleşpan, s-a ţinut de cuvânt şi a mizat în deplasarea de la Timişoara pe mulţi fotbalişti tineri, din propria pepinieră, lăsând în afara terenului vedetele Voicu, Dedu, Labun, Vidakovic, Sergiu Popescu, Boroiban, Vişa şi Crăciun. Chiar şi în aceste condiţii, gruparea din Zăvoi s-a descurcat în deplasarea de la CFR Timişoara şi nu a primit gol în primele 45 de minute, chiar dacă gazdele au jucat cu toţi titularii, elevii lui Alin Artimon având mare nevoie de toate cele trei puncte pentru a-şi asigura un final de sezon liniştit. Cea mai mare ocazie a primului mitan a aparţinut oltenilor, chilianul Diego ratând cu poarta goală. Experienţa şi-a spus cuvântul în partea a doua a întâlnirii, timişorenii marcând prin Băişan (’56) şi Negru (’70), după erori ale apărării CSM-ului. Brazilianul Luiz Robson a ratat golul de onoare spre finalul întâlnirii, iar elevii lui Mitică Teleşpan şi Cristian Lazăr au cedat onorabil, cu 0-2. La Timişoara, Teleşpan a mizat pe următoarea formulă: Rusandu – Grădinar (’72, Robson), A. Niţu, Dandea, Onofrei – Melcea, Larie (’67, Udrescu), Roşca, Pârvu – Vlăduţi, Diego (’48), Stanciu.
De la gruparea din Zăvoi s-au remarcat juniorii Pârvu şi Roşca, ambii gândind foarte bine jocul de la mijlocul terenului.

„Nu facem blaturi“

După partida ruşinoasă pierdută contra caracalenilor, scor 2-5, preşedintele din Zăvoi, Alin Trandafir, a emis un comunicat de presă în care spune că nu s-a pus problema unui aranjament. „În cadrul clubului nostru nu s-au folosit şi nici nu se folosesc aranjamentele (blaturi, cum le spuneţi dumneavoastră). În condiţiile în care noi avem un obiectiv, iar celălalt club este retrogradat, ce pretenţii am putea avea unii de la ceilalţi? Numai o persoană rău-intenţionată ar putea crea un asemenea scenariu. Cu dezamăgire, trebuie să recunosc că ne-am înşelat în alegerea unor jucători şi plătim acum tributul acestor greşeli. De asemenea, nu pot fi de acord cu părerea că vinovaţi de aceste eşecuri sunt jucătorii împrumutaţi de la alte cluburi, deoarece ar fi o lipsă de profesionalism să spui aşa ceva, în condiţiile în care lotul este format din mai mulţi jucători ai clubului decât împrumutaţi“, a punctat Trandafir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII