10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucătorii lui Zenit vor fi recompensaţi regeşte

Jucătorii lui Zenit vor fi recompensaţi regeşte

Jucătorii formaţiei ruse Zenit Sankt Petersburg vor fi recompensaţi regeşte în acest sezon. Potrivit presei engleze, fiecare fotbalist al grupării va primi un milion de dolari în cazul în care vor câştiga finala Cupei UEFA. În ultimul act al celei de-a doua competiţii fotbalistice europene intercluburi, Zenit va juca, pe 14 mai, împotriva lui Glasgow Rangers.

Compania rusă Gazprom oferă o parte din sumă, la cererea lui Dmitri Medvedev, care va prelua funcţia de preşedinte al Rusiei. Jucătorii au primit deja 600.000 de dolari pentru victoria cu 4-0 în faţa echipei germane Bayern München, prin care s-au calificat în finala ce va avea loc pe stadionul „City of Manchester“.

Zenit şi-a amânat meciul de astăzi cu Lokomotiv Moscova, pentru ca antrenorul Dick Advocaat să poată asista la partida de pe „Ibrox“ dintre Rangers şi Motherwell. „Vreau să văd meciul lui Rangers, pentru că am această oportunitate. Ştiam că partida noastră va fi amânată, pentru că aşa prevede regulamentul, în cazul în care o echipă ajunge în finala Cupei UEFA“, a afirmat antrenorul lui Zenit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS