3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLung junior, preferatul suporterilor

Lung junior, preferatul suporterilor

După meciul de la Buzău, portarul Silviu Lung a fost considerat jucătorul cu cea mai bună evoluţie din echipa Universităţii. În sondajul de pe site-ul oficial al clubului, Lung junior a fost votat de 42 la sută dintre suporteri, câştigând detaşat duelul cu Florin Costea, care a primit 22 la sută din sufragii, printre preferaţii fanilor mai aflându-se Valerică Găman (17%) şi Julius Wobay (6%). În sondajul de pe craiovamaxima.ro s-a impus tot tânărul portar al Ştiinţei, Silviu Lung fiind considerat de 45 la sută dintre suporteri cel mai bun jucător al echipei la Buzău. Costea a primit 16 la sută din voturi, fiind urmat în această ierarhie de V. Găman (13%), Bărboianu (6%), Wobay (5%), R. Barbu (5%), Gîngioveanu (4%) şi Crăciun (4%).
„Pentru mine a fost doar un joc obişnuit de campionat. Un meci pe care ar fi trebuit să-l câştigăm. Astăzi (sâmbătă – n.r.) am pierdut trei puncte“, a afirmat după meci Silviu Lung junior, care a fost lăudat de tatăl său. „Mi-a plăcut cum a jucat fiul meu, golul nu i se poate reproşa deloc. Este un jucător tânăr, de perspectivă şi are nevoie să fie susţinut“, a spus Lung senior. „Universitatea a arătat că are în componenţă jucători de viitor, cu multe calităţi, care prin muncă şi seriozitate pot să reuşească“, a adăugat fostul portar al Craiovei Maxima.
Alb-albaştrii nu au primit liber, Nicolo Napoli sunând adunarea ieri la prânz, când jucătorii s-au reunit la cantonament pentru o şedinţă de recuperare. În vederea partidei de miercuri, cu Ceahlăul, antrenorul italian nu va putea conta pe Mitchell, Dilevski şi Bărboianu, suspendaţi, însă vor reveni Stoica şi Bornescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU