10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDegringoladă în Zăvoi

Degringoladă în Zăvoi

CSM Vâlcea – FC Caracal 2-5
Stadion „Municipal“
, spectatori 500.
Au marcat: M. Voicu ’35-p, Grigoruţă ’65 / Firţulescu ’32,’48, Buşu ’39, Stoianof ’83, Gârlă ’90-p.
CSM: Rusandu – Crăciun (’24, Melcea), Băiţa, Vişa, Vlad – Voicu, Labun, Dedu, Sg. Popescu (’51, Grigoruţă) – Vidakovic (’59, Robson), De Gregorio. Antrenor: Mitică Teleşpan.
FC Caracal: Neagoe – L. Preda, Gărgălie, Bertea, Firţulescu (’90, Badea) – Gîrlă, Buşu, Neacşu, Stoianof (’90+2 Piko) – Năuiu, Koko. Antrenor: Florin Cioroianu.
Au arbitrat: Cr. Ionescu – I. Mârţ, S. Popescu.

CSM Vâlcea a pierdut derbiul oltenesc contra caracalenilor, scor 2-5, spectatorii acuzându-i de blat pe fotbalişti şi conducători. Ceea ce se anunţa un adevărat galop de sănătate pentru CS Municipal s-a transformat în cel mai slab meci din acest campionat, FC Caracal făcând instrucţie cu gruparea care a avut ca obiectiv promovarea. După 32 de minute sărace în faze de poartă, oaspeţii au punctat pentru prima dată prin Dragoş Firţulescu, care a profitat de o respingere a lui Rusandu. Singurul jucător al gazdelor care a avut chef de fotbal, slovacul Tomas Labun, a scos o lovitură de la 11 metri patru minute mai târziu, iar Mircea Voicu a restabilit egalitatea. La pauză, scorul avea să fie 1-2, după o fază trasă la indigo după primul gol. Rusandu a respins în faţă mingea, iar Buşu a îndeplinit o simplă formalitate.
Debutul mitanului secund le-a aparţinut tot caracalenilor, care şi-au mărit avantajul după ce Firţulescu a driblat tot ce i-a stat în cale şi l-a executat pe Rusandu cu un şut plasat, din interiorul careului. Golul de 2-3 marcat de Grigoruţă nu a mai entuziasmat pe nimeni şi nici măcar un fotbalist de la CSM nu a schiţat un gest de bucurie. În ultimele minute, FC Caracal a mai punctat de două ori, prin Stoianof, lob perfect din marginea careului, şi Gârlă, din penalti, fotbaliştii vâlceni părăsind terenul în huiduielile generale ale spectatorilor, în timp ce oaspeţii au fost aplaudaţi la scenă deschisă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS