11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo ar putea pierde 100 de milioane de dolari

Ronaldo ar putea pierde 100 de milioane de dolari

La începutul lunii februarie, în meciul restanţă cu Livorno, care s-a încheiat la egalitate, 1-1, atacantul brazilian al echipei AC Milan, Ronaldo, s-a accidentat foarte grav. Introdus în minutul 57 al partidei, „Fenomenul“ a suferit, trei minute mai târziu, o ruptură a tendonului rotulian de la genunchiul stâng, în urma unui duel în careu cu Vidigal. El a fost operat la Paris, iar medicii au estimat că perioada de refacere este cuprinsă între nouă şi 12 luni.

După intervenţia chirurgicală, Ronaldo şi-a anunţat şefii de la AC Milan că va pleca în Brazilia, pentru a se recupera. Singurul mod în care „Fenomenul“ ştie să se recupereze este în compania femeilor, lungul său şir de cuceriri stând mărturie în acest sens. La începutul săptămânii, Ronaldo a asistat, împreună cu logdnica sa, Maria Beatriz Antony, la un meci al echipei favorite, Flamengo, după care, dornic de distracţie, şi-a dus partenera acasă şi a plecat apoi la „agăţat“, dar s-a ales cu trei travestiţi, ajungând, în cele din urmă, la poliţie după ce aceştia au încercat să-l şantajeze.

Ronaldo a decis să-i povestească păţania logodnicei sale, înainte ca aceasta să afle din presă. Sătulă de „ieşirile în decor“ ale „Fenomenului“, Maria Beatriz Antony a plecat din apartamentul din Rio de Janeiro, unde locuia împreună cu jucătorul, mutându-se în altă locuinţă din capitala Braziliei, Brasilia. În schimb, Ronaldo a preferat să se mute în casa mamei sale.

Din cauza acestui incident, firma de echipament sportiv Nike studiază posibilitatea de a rupe unilateral contractul cu Ronaldo, deoarece poate afecta imaginea companiei. Atacantul brazilian are un contract cu Nike în valoare de 100 de milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS