10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrant susţine că echipa sa face istorie

Grant susţine că echipa sa face istorie

Avram Grant susţine că gruparea sa a scris istorie prin calificarea în finala Ligii Campionilor şi a catalogat ca fantastică prestaţia formaţiei sale din meciul cu Liverpool. „Sunt foarte fericit. Fiecare persoană care poate scrie istorie devine specială în Anglia, mai ales pentru Chelsea. Am condus o echipă fantastică, Rafa a jucat tactic, iar împotriva lui trebuie să joci inteligent. Nu am început bine partea secundă, dar am recuperat şi am câştigat meciul“, a spus Grant.

Tehnicianul israelian a ţinut să îl laude şi pe Frank Lampard, care a jucat la doar câteva zile de la decesul mamei sale. „Frank a jucat foarte bine după părerea mea. A fost unul dintre jucătorii-cheie. Nu a fost uşor pentru el, însă îi port un respect uriaş pentru că a dat totul pentru echipă“, a afirmat tehnicianul lui Chelsea.

Grant a explicat de ce s-a aşezat în genunchi la sfârşitul meciului. „Am văzut şi eu la televizor, e puţin ruşinos, dar astăzi este ziua Holocaustului în Israel. Bunicul meu a murit în Holocaust, a fost ceva emoţionant pentru mine“, a precizat Avram Grant.

În final, antrenorul israelian a vorbit şi despre finala de pe 21 mai de la Moscova. „Cât de încrezător sunt? Manchester United este o echipă grozavă, are un manager la fel de grozav, însă avem timp să ne pregătim. Sper să reuşim să-i batem, ca şi în campionat“, a punctat Grant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS