10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEriksson nu va fi demis de la City

Eriksson nu va fi demis de la City

Fiul proprietarului clubului Manchester City, Panthongtae Shinawatra, a declarat că echipa va fi condusă în turneul din Thailanda şi Hong Kong de Sven Goran Eriksson (foto), iar antrenorul nu va fi demis. Fiul lui Thaksin Shinawatra, care este director la Manchester City, a afirmat că nu se aşteaptă ca Eriksson să fie demis imediat după finalul campionatului, pe 11 mai. „Eriksson va conduce echipa în Thailanda“, a spus oficialul grupării din Premier League. City va ajunge în Thailanda pe 14 mai, când va întâlni o selecţionată a primei ligi de fotbal, şi va mai disputa partide amicale şi în Hong Kong.

Eriksson mai are doi ani de contract, dar proprietarul lui City vrea ca noul antrenor să fie Jose Mourinho sau Scolari, deoarece echipa se află pe locul al nouălea în Premier League.

Oficialii Asociaţiei Antrenorilor i-au cerut omului de afaceri thailandez Thaksin Shinawatra să se mai gândească la decizia sa de a-l demite pe Eriksson la finalul sezonului. „Un succes pentru Manchester City înseamnă să se claseze în primele zece echipe, lucru pe care Sven l-a reuşit. În ultimele 12 luni au fost 150 de antrenori şi manageri demişi, iar în 60% dintre cazuri s-a ajuns la proces“, a spus directorul executiv al asociaţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS