16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLuptăm cu Deva pe două fronturi

Luptăm cu Deva pe două fronturi

Echipa de futsal FC Craiova va înfrunta campioana CIP Deva atât în semifinalele campionatului, cât şi ale Cupei României.

Prim-divizionara de futsal FC Craiova a ajuns în „careul de aşi“ atât în campionat, cât şi în Cupa României, dar acest lucru nu reprezintă o performanţă prea mare pentru olteni. Majoritatea componenţilor lotului au ajuns şi în sezonul trecut în această fază a celor două competiţii, iar anul acesta îşi doresc mai mult. FC Craiova va înfrunta campioana CIP Deva atât în campionat, cât şi în Cupă. Meciurile din campionat vor avea loc pe 3, respectiv 10 mai, prima partidă fiind programată pe terenul campioanei României. Echipa care îşi va adjudeca două victorii, indiferent de scor, va merge în finală. În caz de egalitate după primele două partide, al treilea joc se va disputa la Deva, pe 14 mai. În ceea ce priveşte Cupa, va fi un singur meci, pe teren neutru, la Reşiţa, pe 8 mai.

ACS Odorhei, coşmarul oltenilor în 2007

Anul trecut, când echipa se numea Energoconstrucţia Craiova, a fost stopată din drumul spre finală, atât în Cupă, cât şi în campionat, de ACS Odorheiu Secuiesc. Primul meci din semifinalele Ligii I, disputat la Craiova, a produs un şoc la echipă. Craiovenii au pierdut cu ghinion, la un gol diferenţă, după un meci cu scântei. Suporterii olteni au avut comportament nesportiv, iar clubul s-a ales cu amendă de 1.000 de lei şi a disputat un meci pe teren propriu fără spectatori. Meciul doi de la Odorhei nu a mai contat, deoarece craiovenii erau căzuţi psihic. Oltenii au încheiat sezonul pe locul 4, nemaiavând puterea să dispute partida pentru un loc pe podium cu Athletic Bucureşti. Tot atunci, în semifinalele Cupei, Energoconstrucţia a jucat cu ACS Odorheiu Secuiesc II, dar, de fapt, jucătorii erau de la prima echipă. Formaţia din Odorhei s-a impus în ambele jocuri, 6-1 la Odorhei şi 11-10 în Bănie, şi a mers în finală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS