3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Meciul patronilor

Mititelu şi Becali au încins atmosfera înaintea derbiului Universitatea – Steaua, programat mâine, pe stadionul „Extensiv“.

Eliminarea lui Dorel Stoica în minutul 33 al meciului din „Groapă“ a generat un război de la distanţă între Ştiinţa şi Steaua. Primul care a atacat a fost Adrian Mititelu, finanţatorul alb-albaştrilor. „Eliminarea lui Dorel Stoica a fost făcută la comandă, din rea-credinţă, numai pentru meciul cu Steaua. Martiş s-a făcut de râs. Dacă Gigi Becali crede că mă poate păcăli, atunci se înşală amarnic. Tocmai a aprins toată Craiova. Martiş a făcut jocurile, m-au luat de prost. Acum îi dau dreptate lui Iancu, este un sistem ticăloşit. CFR se agită degeaba, se apasă pe butoane, iar campionatul este amanetat de Bucureşti. În contextul actual, cred că este mult mai frumos să baţi Steaua decât pe Dinamo şi îmi doresc să fac asta“, a spus patronul Ştiinţei, care l-a sunat şi pe Ionuţ Lupescu, şeful delegărilor, pentru a se plânge. „I-am cerut lui Lupescu toată săptămâna să ne caute şi nouă un arbitru imparţial, care să nu ne fure cu Dinamo. L-am sunat să-i reproşez eliminarea lui Stoica şi mi-a zis că nu se uită la meci“, a dezvăluit Mititelu.

Exersează jocul în inferioritate numerică

Arbitrul Martiş a explicat însă că decizia eliminării aparţine în totalitate tuşierului Irina Mîrţ. „Am întrebat-o de trei ori ce s-a întâmplat, pentru că eu nici nu văzusem faza. Decizia eliminării lui Stoica îi aparţine sută la sută tuşierului Irina Mîrţ“, a precizat Marius Martiş. Absenţa lui Dorel Stoica la meciul de mâine, dintre Universitatea şi Steaua, ar putea cântări însă foarte mult.
Gigi Becali i-a trasmis lui Mititelu că va obţine victoria cu orice preţ. „Mititelu mi-a spus că nu o să-i pară rău dacă îl bate Steaua. Băi, Mititelule, vă batem oricum. Am zis că eşti băiat bun, abia acum văd că vorbeşti numai prostii. Ce tot atâta, că ne bat, că joacă, că nu joacă!“, a declarat Becali.
Mai în glumă, mai în serios, Adrian Mititelu a precizat că îi va propune antrenorului Nicolo Napoli să exerseze la antrenament jocul în zece, pentru a fi sigur că alb-albaştrii vor putea face faţă unor situaţii speciale la meciul cu Steaua. Juveţii au anunţat că vor să învingă Steaua „pentru a le face suporterilor craioveni un frumos cadou de Paşte“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII