11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie în Banat

Victorie în Banat

Atât Ilie Balaci, cât şi suporterii sunt de părere că Ştiinţa poate să se impună în confruntarea de mâine, cu Poli Timişoara.

Managerul general al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, nu vede partida de mâine, de la Timişoara, ca pe un derbi şi crede că elevii lui Nicolo Napoli au forţa să învingă Poli, aşa cum au făcut-o şi în meciul tur. „Nu este nici un derbi, având în vedere că ambele echipe nu reprezintă în prezent două forţe în campionat. Poli este o formaţie interesantă, dar nu prea are rezultate. Parcă nu UEFA era obiectivul lor la începutul sezonului! Poate că porneşte cu prima şansă prin prisma clasamentului, dar Craiova este cam întotdeauna favorită pe unde se duce. O spun rezultatele şi jocul nostru din acest miniretur. Oare timişorenii uită ultimele rezultate cu noi?! N-ar trebui! Păcat că lipseşte Baird, cei de-acolo şi-ar fi adus mai uşor aminte de meciurile contra Universităţii. Sper să confirmăm şi vineri utimele rezultate contra lor, printr-o nouă victorie“, a declarat Balaci pentru craiovamaxima.ro.
Suporterii Universităţii cred şi ei într-un parcurs bun al favoriţilor în acest final de campionat, începând chiar cu meciul de la Timişoara, unde oltenii aspiră la toate cele trei puncte. În sondajul de opinie lansat pe site-ul clubului, 66 la sută dintre votanţi au mizat pe victoria trupei lui Nicolo Napoli, iar 25 la sută pe un rezultat de egalitate. Pe craiovamaxima.ro, dintre cei 351 de participanţi la sondaj înregistraţi până ieri după-amiază, 204 cred că Universitatea se va impune la Timişoara (58%), 91 merg pe o remiză (26%), iar 56 sunt de părere că victoria va reveni bănăţenilor (16%).
În privinţa obiectivului stabilit de conducerea Ştiinţei până la finalul sezonului, nouă puncte din cinci meciuri, majoritatea suporterilor care au votat pe site-ul craiovamaxima.ro au fost de părere că acesta este realizabil. Din 232 de votanţi, 168 (72%) cred că Universitatea îşi va îndeplini obiectivul, în timp ce 64 (28%) sunt de altă părere.

Fanii se gândesc mai mult la duelurile cu Dinamo şi cu Steaua

Cei de la Gruppo Maxima au lansat şi ei în aceste zile un sondaj interesant, invitând fanii alb-albaştri să precizeze care ar fi cea mai importantă victorie pentru imaginea Universităţii, din cele trei partide care urmează, cu Poli Timişoara, Dinamo şi Steaua. Rezultatul a fost firesc, doar trei la sută dintre suporteri considerând important un succes în meciul de mâine, marea dorinţă fiind o victorie în „Ştefan cel Mare“ sau pe teren propriu, cu Steaua. 42 la sută dintre fani au mizat că victoria cu Dinamo ar da bine pentru Ştiinţa, în timp ce 55 la sută cred că un succes în faţa Stelei ar fi mult mai important în acest sezon.
„Este imposibil de spus care victorie ar fi mai importantă. Jumătate dintre fani îşi doresc enorm să învingem în «Ştefan cel Mare» după atâta timp, aşa cum vrem cu toţii. Cealaltă jumătate vrea mai mult să învingem Steaua, ca să nu fim consideraţi vânzători, trădători. Nici egalul în ambele partide nu ne mulţumeşte, deoarece am obţine doar două puncte. Ideal ar fi să le învingem pe amândouă“, a precizat managerul general al Ştiinţei, Ilie Balaci. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII