10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli bagă juveţii în probe

Napoli bagă juveţii în probe

Chiar dacă sezonul trecut Universitatea Craiova reuşea o victorie clară la Timişoara, antrenorul Nicolo Napoli ştie că de data aceasta alb-albaştrii vor avea o misiune mult mai dificilă în Banat. Totuşi, tehnicianul oltenilor nu ascunde faptul că merge la victorie în meciul cu Poli.
„Întâlnim o echipă bună, care joacă fotbal. Am văzut-o cu Dinamo, ştiu că nu vor juca fundaşii lor centrali, care au luat roşu etapa trecută, dar vom avea o partidă dificilă. Cu toate acestea, noi mergem să ne facem jocul şi să obţinem victoria“, a spus Napoli.
După cum se ştie, Dusan Uhrin Jr. nu va putea conta mâine pe cinci jucători de bază, Alexa şi Stancu fiind accidentaţi, în timp ce Latovlevici, Luchin şi Brezinsky sunt suspendaţi, ultimii doi fiind fundaşii centrali la care făcea referire Napoli.
În ceea ce priveşte obiectivul fixat de Adrian Mititelu, antrenorul Napoli a comentat: „Nu vreau nouă puncte, ci 15, pentru că atâtea se mai pot obţine matematic. Să nu creadă jucătorii mei că, dacă nu mai au obiectiv, m-au convins de ce sunt în stare! În aceste cinci meciuri, de prestaţia lor va depinde şi dacă unii rămân sau nu la echipă din vară, aşa că trebuie să fie atenţi şi să dea tot ce au pe teren“.
Tehnicianul italian a vorbit şi despre derbiul cu Steaua, pe care îl consideră, deocamdată, normal.
„Îmi doresc să batem Steaua, dar meciul acesta nu este special. Obiectivul meu este să adun cât mai multe puncte. Nu mă interesează cine câştigă campionatul, deoarece noi nu suntem implicaţi în această luptă. O să mă intereseze atunci când o să ne batem şi noi la titlu şi sunt convins că, în cel mult doi-trei ani, acest lucru se va întâmpla. Nu ştiu însă dacă voi mai fi eu antrenor atunci“, a declarat Napoli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS