24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii cormoranilor ameninţă

Suporterii cormoranilor ameninţă

Mai mulţi fani ai lui Liverpool i-au trimis ameninţări cu moartea unuia dintre cei doi proprietari ai grupării „cormoranilor“, George Gillett, încercând în acest fel să-l împiedice pe investitorul american să-şi vândă acţiunile partenerului său, Tom Hicks.

„Am primit mai multe apeluri în mijlocul nopţii, constituindu-se în ameninţări cu moartea. A fost foarte dificil pentru soţia mea. Iar Foster şi Lauren, fiul şi nora mea, au primit şi ei astfel de apeluri“, a spus Gillett.

Coproprietarul lui Liverpool a spart tăcerea după un sezon agitat pe Anfield. Atitudinea extremă a fanilor exprimă nemulţumirea faţă de intenţia lui Tom Hicks de a prelua conducerea deplină a clubului prin cumpărarea acţiunilor deţinute de celălalt american.

„Primim 2.000 de e-mail-uri pe săptămână şi 95% dintre ele au fost consecinţa comentariilor făcute de partenerul meu. Ceea ce a condus la furia suporterilor au fost lucrurile care s-au spus. Cel mai mult îi deranjează posibilitatea ca eu să vând, chiar şi o acţiune, partenerului meu. Telefoanele nu sunt neapărat împotriva noastră, ci împotriva ideii de a vinde. Nu vor ca el să deţină controlul, nu-l vor în nici o postură de proprietar al clubului“, a precizat Gillett.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS