21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii sunt pregătiţi de surpriză

Oltenii sunt pregătiţi de surpriză

După un ultim antrenament în Bănie, lotul Universităţii Craiova a plecat ieri spre Urziceni, declaraţiile optimiste continuându-şi cursul. Antrenorul Nicolo Napoli speră să obţină primele puncte în deplasare de când a preluat Ştiinţa, în timp ce jucătorii le transmit suporterilor să aibă încredere în ei. „Sper să nu ne întoarcem cu mâna goală de la Urziceni, chiar dacă întâlnim echipa de pe locul patru. Am vrea să jucăm cât mai bine, să facem şi spectacol dacă se poate, dar principala mea dorinţă este să obţinem primele puncte în deplasare. Ne va fi greu să marcăm, gazdele n-au mai luat gol de cinci meciuri, dar, dacă vom reuşi, va trebui să ştim şi să gestionăm avantajul. Am auzit că terenul lor nu este foarte bun, dar asta nu e o scuză. Ambele echipe vor juca pe aceeaşi suprafaţă“, a afirmat Napoli.
Anunţat pentru a treia oară ca titular la Universitatea, Ştefan Bărboianu are un singur gând. „Cred că a venit timpul să facem o surpriză. Vreau ca suporterii noştri să aibă încredere în noi şi le promitem că ne vom întoarce cu un rezultat bun de la Urziceni. Unirea este o echipă bună, dar noi facem mereu jocuri frumoase contra adversarilor tari“, a spus jucătorul de 20 de ani al Ştiinţei. „Îi sfătuiesc pe suporteri să parieze 2 solist la Urziceni, mai ales că o să fie o cotă bună, ţinând cont de locurile din clasament“, a completat Mihai Dina, fotbalist care şi-a pierdut locul de titular la Universitatea.

Miza pe Baird

În opinia finanţatorului grupării oltene, surpriza de care ar putea avea parte trupa lui Petrescu în jocul de astăzi ar putea fi atacantul australian Baird. „Michael Baird va fi surpriza Universităţii în această primăvară. Am avut o discuţie cu el şi a înţeles că trebuie să dea totul pentru echipă. A jucat bine şi cu CFR Cluj, şi cu Pandurii şi sunt sigur că va marca la Urziceni. Pariul meu în partida cu Unirea se numeşte Baird. Este adevărat că va fi un meci greu, dar Unirea Urziceni este o echipă care joacă un fotbal deschis şi nouă ne plac astfel de adversari. În plus, terenul de acolo ne poartă noroc“, a declarat Adrian Mititelu pentru Fanatik.
Patronul Universităţii a adus şi doi psihologi la echipă, care au vorbit cu jucătorii după antrenamentele din ultimele două zile, Mititelu fiind convins că în acest fel elevii lui Nicolo Napoli vor căpăta mai multă încredere în forţele proprii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII