12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExamen dificil pentru severineni

Examen dificil pentru severineni

FC Drobeta – FC Argeş
Stadion „Municipal“
, mâine, ora 11.00 (Sport.ro).
Formaţii probabile:
FC Drobeta:
Hârşu – Ciucu, Amzucu, Gheorghe, Trofin – Moutinho, Bucă, I. Păun, Epure – Jenaru, D. Bârză. Antrenor: Marian Bucurescu.
FC Argeş: Hotoboc – M. Stan, D. Bălaşa, Miloşevic, Crivac – Tănase, Tameş, Panait, Bucuroaia – Dulcea, Iordache. Antrenor: Ionuţ Badea.
Vor arbitra: A. Deaconu – Fl. Ungureanu, Fl. Buzărnescu.

Partida contând pentru etapa a 19-a a Ligii a II-a, dintre FC Drobeta şi FC Argeş, se va disputa mâine, de la ora 11.00.
Această decizie a fost luată deoarece postul de televiziune Sport.ro a inclus-o în program pentru a fi transmisă în direct. Elevii lui Marian Bucurescu sunt singura echipă din seria a II-a a ligii secunde, în afară de FC Argeş, care nu a pierdut nici un meci pe teren propriu în acest campionat.
Nou-promovata în Liga a II-a a avut un parcurs aproape perfect pe stadionul din Severin, câştigând de şapte ori şi remizând doar de două ori (cu Liberty Salonta 0-0 şi cu CSM Vâlcea 1-1). În lotul severinean va reintra căpitanul Cătălin Trofin, care şi-a ispăşit suspendarea pentru cumul de cartonaşe, însă este în continuare incert fundaşul central Dan Ignat.
Echipa din Trivale a anunţat că va fi sprijinită de aportul fanilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS