21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGhinion pentru severineni

Ghinion pentru severineni

Gaz Metan Mediaş – FC Drobeta  1 – 0
Stadion „Gaz Metan“
, spectatori: 1.500.
A marcat: Al. Curtean ’82.
Gaz Metan: R. Pop – R. Zaharia, M. Baciu, Fl. Şomfălean (’76, Vancea), Buzean – Al. Curtean, Hoban, Eric (’68, Fl. Sabou), Dudiţă – C. Prodan (’83, Fl. Lazăr), Boaru. Antrenor: Cristian Pustai.
FC Drobeta: Hîrşu – Ciucu, Amzucu, I. Gheorghe, Epure – Jenaru (’83, Crişan), Moutinho, Mitic, Păun (’78, Dicu), Poenaru (’83, Bucă) – Bîrză. Antrenor: Marian Bucurescu.
Cartonaşe galbene: R. Zaharia / Mitic, Poenaru.
Au arbitrat: A. Ioniţă – M. Orbuleş, I. Radu.

Prima etapă a returului putea să însemne pentru severineni a doua partidă în deplasare din care puteau acumula puncte, însă atât imprecizia atacanţilor, cât şi bâlba fundaşilor din minutul 82 au făcut ca FC Drobeta să se recunoască învinsă. Din păcate pentru elevii antrenorului Bucurescu, aceştia nu au putut profita de jocul slab al medieşenilor, pierzând în ultimele minute ale partidei. Până la golul marcat de Curtean în minutul 82, gazdele puteau să mai marcheze cel puţin de două ori, prin Boaru, în minutul 23, când a ajuns cu o fracţiune de secundă mai târziu la întâlnirea cu balonul centrat de pe stânga, şi prin Curtean, în minutul 71, atunci când, de la 12 metri, a şutat peste transversală. Gazdele au solicitat şi o lovitură de pedeapsă în minutul 75, acuzând henţ la un fundaş severinean. Pentru FC Drobeta urmează un joc deosebit de greu, cu FC Argeş, pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS