14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Debut cu dreptul

Corvinul – CSM Vâlcea 0-1
Stadion „Michael Klein“
, spectatori: 300.
A marcat: Vidakovic ’27.
Corvinul: Pascal – A. Vajda (’79, R. Cristian), Guinea, Cruşoveanu, I. Radu – C. Vişan, Găman, D. Şerban, Fotescu – Bozdog, M. Păcurar. Antrenor: Constantin Alexoi.
CSM Vâlcea: Rusandu – Pasăre (’49, Vlăduţi), Dandea, Vişa, Al. Vlad – M. Voicu, Larie (’60, A. Niţu), Labun, Onofrei – Boroiban, Vidakovic (’81, Robson). Antrenor: Marian Bondrea.
Au arbitrat: C. Danşa – M. Nicoară, C. Haramuz.

CSM Râmnicu Vâlcea avea mare nevoie de toate cele trei puncte în meciul de debut al returului de campionat de la Hunedoara. Tehnicianul Marian Bondrea a decis să nu rişte prea mult şi l-a titularizat în poartă pe Adi Rusandu, apelând la juniorul Alexandru Vlad pe partea stângă a apărării vâlcene. „Profesorul“ a mizat pe doi fundaşi centrali tineri, Dandea şi Vişa, şi l-a preferat la mijlocul terenului pe slovacul Labun, în locul lui Mugurel Dedu.
Oltenii au dominat cu autoritate partida şi, după o serie de ratări, au deschis scorul în minutul 27. Nemanja Vidakovic a profitat de degajarea greşită a lui Cruşoveanu şi a trimis plasat, din interiorul careului mic, în stânga lui Pascal.
Corvinul a sperat la egalare doar la fazele fixe, iar CSM putea intra la cabine în avantaj de două goluri, dar Laurenţiu Boroiban a ratat incredibil în minutul 33, singur în careul advers. În debutul mitanului secund, Marian Bondrea a trebuit să schimbe registrul tactic după ce Mihai Pasăre a suferit o entorsă.
În teren a intrat juniorul Alexandru Vlăduţi, Larie fiind retras în linia de fund, iar Dandea, avansat la mijlocul terenului. CSM a continuat seria ratărilor din situaţii excelente, Boroiban (’68 şi ’72), Labun (’62) şi Vidakovic (’78) trecând pe lângă golul care i-ar fi liniştit pe vâlceni. Exasperat, Marian Bondrea l-a aruncat în luptă şi pe brazilianul Luiz Robson, care, în zece minute, a ratat şi el două ocazii mari.
Scorul a fost 0-1 pentru vâlceni, după 90 de minute în care gazdele nu au avut nici măcar o oportunitate clară de a puncta. CSM egalează în clasamentul adevărului pe Gaz Metan Mediaş şi va juca sâmbătă pe propriul teren contra echipei IS Câmpia Turzii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS