11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcea se bate pentru puncte la Hunedoara

Vâlcea se bate pentru puncte la Hunedoara

CSM Râmnicu Vâlcea nu a avut norocul să câştige la „masa verde“ primele trei puncte din acest retur de campionat al Ligii a II-a. Somaţi cu neprogramarea în runda de mâine, oficialii de la Corvinul Hunedoara au plătit datoria de 25.000 de euro către CFR Simeria. „Ne aşteptam să plătească. Îşi fac şi ei calcule, încă au şanse reale de evitare a retrogradării şi vor juca pe viaţă şi pe moarte cu noi“, a spus directorul general al vâlcenilor, Florin Verigeanu.
În schimb, altă echipă din Seria a II-a, FCM Reşiţa, nu a fost programată pentru etapa inaugurală a returului şi, cel mai probabil, se va retrage din campionat. Reşiţenii învinseseră în ultima etapă a turului la Râmnicu Vâlcea cu 3-1.
Comisia Centrală a Arbitrilor i-a delegat să conducă întâlnirea de la Hunedoara pe Ciprian Dansa (Oradea), la centru, Marius Nicoară (Băile Herculane) şi Cătălin Haramuz (Reşiţa), la cele două linii. Rezervă va fi timişoreanul Uihely Ludovic, iar observator, Ion Cristea, din Bucureşti. Vâlcenii vor pleca astăzi, la prânz, şi îşi vor petrece noaptea la Deva, la hotelul Wien.
Cea mai mare absenţă a CSM la Hunedoara va fi mijlocaşul Iosif Melcea, golgheterul echipei din sezonul trecut. „Piticul“ şi-a început recuperarea şi se antrenează separat, urmând să revină pe teren în maximum două săptămâni.
Din returul campionatului, CSM Vâlcea va avea şi un nou sponsor, DH Leasing. „Ne vor vira în cont 50.000 de euro pentru următoarele trei luni. Pentru campionatul viitor, vom renegocia contractul, noi sperând să fim în postura unei echipe din primul eşalon“, a precizat preşedintele executiv al oltenilor, Alin Trandafir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS