24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEduardo a fost externat

Eduardo a fost externat

Eduardo da Silva, atacantul croat al echipei Arsenal Londra, a fost externat miercuri din spital, la patru zile după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale în urma fracturii suferite la piciorul stâng. Atacantul, care a împlinit 25 de ani în timp ce se afla în spital, a suferit o fractură la glezna stângă după un duel cu jucătorul lui Birmingham Martin Taylor. Eduardo va avea piciorul imobilizat între şase şi opt săptămâni, apoi va începe un program de recuperare. Arsenal a anunţat că internaţionalul croat va relua alergările după şase-nouă luni.

Fotbalistul de origine braziliană a fost operat sâmbătă, la scurt timp după accidentare, la Spitalul Selly Oak din Birmingham, iar duminică a fost transferat la un spital londonez. Cel care l-a accidentat a primit mai multe ameninţări cu moartea după incident, iar forţele de ordine au intervenit în faţa jurnaliştilor croaţi, care au vrut să oprească maşina lui Taylor când acesta a plecat de la antrenament.

Selecţionerul Croaţiei, Slaven Bilic, a spus că este convins că Martin Taylor nu a vrut să-i producă jucătorului croat o accidentare atât de gravă şi că iniţial a crezut că este un simplu fault de joc. Antrenorul lui Birmingham, Alex McLeish, a afirmat că Taylor este foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS