10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRijkaard, satisfăcut de rezultat

Rijkaard, satisfăcut de rezultat

După victoria obţinută de Barcelona la Glasgow, cu 3-2, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, antrenorul olandez al catalanilor, Frank Rijkaard, s-a declarat mulţumit de rezultatul de pe tabelă, dar şi de prestaţia jucătorilor săi. „Sunt bucuros şi mulţumit, pentru că nimeni nu a mai bătut-o pe Celtic la Glasgow de la victoria noastră încoace, înregistrată în urmă cu patru ani. Am atacat pe tot parcursul meciului şi nu
ne-am pierdut speranţa atunci când scorul era 2-1 pentru scoţieni. Am reuşit ca, pe lângă golurile marcate să avem şi alte ocazii de a înscrie. A fost o seară frumoasă“, a declarat Rijkaard.

Gordon Strachan, antrenorul lui Celtic, susţine că scoţienii au pierdut din cauza erorilor grave comise de jucătorii săi: „Am avut o tactică precisă şi am încercat să fim agresivi în joc, dar a câştigat echipa care a ştiut să controleze mai bine mingea. Noi am comis unele erori grave şi rezultatul a fost dureros pentru că am pierdut la noi acasă după ce am reuşit să marcăm de două ori. Pentru a câştiga împotriva Barcelonei am fi avut nevoie de mai multă concentrare şi determinare din partea jucătorilor. Mulţi dintre ei nu au experienţă şi au lăsat prea multe spaţii adversarului. Cred că Barcelona este cea mai bună echipă din lume“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU