21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu nu va primi mărire de salariu

Mutu nu va primi mărire de salariu

În ciuda evoluţiilor bune pe care le are meci de meci, atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, nu va primi o mărire de salariu în acest sezon. Diriguitorii grupării „viola“ au infirmat ieri informaţiile conform cărora ar negocia cu „Briliantul“ prelungirea contractului şi mărirea salariului acestuia.

„Aceste informaţii sunt inventate. Nu am discutat nici cu Mutu, nici cu altcineva despre contracte. Am spus că salariile jucătorilor nu vor depăşi 50-60 la sută din bugetul clubului, dar ar putea fi mărite în cazul în care ne vom califica în Liga Campionilor“, a precizat administratorul delegat al clubului din Florenţa, Sandro Mencucci.

Potrivit www.transfermarkt.de, unul dintre cele mai cunoscute site-uri de analiză a cotei de piaţă pe care o au jucătorii din campionatele europene, Adrian Mutu este evaluat la 25.000.000 de euro, fiind cel mai valoros jucător român. „Briliantul“ este urmat de Cristian Chivu, fundaşul lui Inter Milano, având o cotă de piaţă de 21.000.000 de euro. La începutul acestui an, Adrian Mutu era cotat la 18.500.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS