12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCET a bătut, dar stă acasă

CET a bătut, dar stă acasă

Deşi au câştigat returul cu „universitarele“ de la Cluj, baschetbalistele de la CET Govora vor privi semifinalele cupei din faţa televizorului. Vâlcencele s-au impus miercuri seară la Cluj, cu scorul de 74-72, însă diferenţa de două puncte a fost insuficientă pentru a asigura echipei pregătite de Mihai Toma accederea în careul de aşi.
După un prim sfert dominat clar de clujence (18-30), jucătoarele de la CET au revenit miraculos în partea a doua. Cristina Duma şi compania au egalat situaţia pe tabelă (36-36) cu numai două minute înainte de pauză. CET avea să intre la cabine în avantaj, scor 41-37. În sfertul al treilea, elevele lui Toma s-au desprins la zece puncte (62-52), la acest scor fiind deja calificate. Un coş de trei puncte reuşit de Claudia Pop a făcut ca echipa vâlceană să intre în sfertul patru cu un avantaj de doar şapte puncte (59-52). Oltencele au reuşit să reziste şi în sfertul al patrulea, dar numai până în minutul 37. La scorul de 71-64 pentru CET, ardeleanca Andreea Orosz a reuşit două coşuri consecutive de două puncte, iar Clujul era din nou în cărţi. CET a câştigat, până la urmă, întâlnirea de la Cluj, dar a pierdut calificarea în Final Four.
U-TCRE Cluj-Napoca s-a calificat mai departe, cu scorul general de 157-154. De la CET, cele mai multe puncte au fost marcate de Florina Diaconu (26), iar de la Cluj s-a remarcat americanca Graham Cherrise, cu 21 de puncte.
În Final Four s-au mai calificat CSS-LMK Sfântu Gheorghe, Sportul Studenţesc şi ICIM Arad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS