10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme de lot pentru Bondrea

Probleme de lot pentru Bondrea

Cu două săptămâni înainte de debutul returului de campionat, tehnicianul echipei CSM Vâlcea, Marian Bondrea, a aflat că nu se poate baza în meciul de la Hunedoara pe două dintre piesele sale de bază. Fundaşul Marinel Stanca s-a operat miercuri de menisc şi va lipsi cel puţin două luni, situaţia sa fiind agravată de amânarea intervenţiei chirurgicale. Marin Vătavu a fost ieri la Craiova pentru un control medical amănunţit, care a inclus şi un test RMN, şi îşi aşteaptă verhictul astăzi. Fotbalistul adus de la Pandurii Târgu Jiu este suspect de ruptură musculară la piciorul drept şi poate sta şi el departe de gazon cel puţin o lună. Ca atare, conducerea grupării din Zăvoi îşi mai doreşte cel puţin un transfer „cu nume“ în perioada imediat următoare.

Vintilescu, Csongor şi Bălăeţ out!

„Profesorul“ Bondrea s-a declarat mulţumit de stagiul de pregătire din Turcia, dar nu şi de comportamentul a doi dintre fotbaliştii veniţi de la Pandurii Târgu Jiu. „Turneul a fost util şi în mare parte sunt mulţumit de prestaţia echipei. Partidele au fost tari, iar terenurile, excelente. Din păcate, înainte de ultimul amical, Vintilescu şi Bălăeţ nu au vrut să joace, chiar dacă îmi doream să încep meciul cu ei. Nu ştiu ce se întâmplă, dar la CSM nimeni nu este titular cu numele. Nu i-a dat nimeni afară, dar aşa nu putem continua. O decizie finală o voi lua după amicalul de sâmbătă, cu Pandurii. Am renunţat şi la juniorul Csongor. Este un băiat talentat, dar nu cred că putea juca titular, cum îşi dorea el, aşa că l-am lăsat să plece“, a afirmat Marian Bondrea.
Tehnicianul craiovean este nemulţumit de antrenamentele de la Râmnicu Vâlcea, pe care este nevoit să le facă pe terenul artificial.
„Este esenţial să ai teren bun de antrenament, dar este o mare problemă. Vremea este excelentă, sper să rămână aşa, dar din păcate nu avem parte de iarbă, ci de un gazon artificial. Văd că multă lume nu înţelege asta la Vâlcea“, s-a plâns Bondrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS