10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Recital galactic

Motivată de remiza înregistrată sâmbătă seară de rivala FC Barcelona, 1-1 în deplasare cu FC Sevilla, lidera la zi din Primera Division, Real Madrid, a făcut un nou pas spre câştigarea celui de-al doilea titlu consecutiv. Duminică seară, „galacticii“ au oferit un spectacol suporterilor prezenţi pe celebra arenă „Santiago Bernabeu“, învingând Valladolid cu scorul de 7-0.

Situată pe poziţia a 13-a înaintea acestei etape, Valladolid a venit cu gânduri mari în capitala Spaniei, dar a plecat umilită. Madrilenii au început în forţă partida şi au deschis scorul în minutul 7, când Batista a primit o minge perfectă de la Robben şi a marcat singur cu portarul. Între minutele 31 şi 43, „galacticii“ au izbutit performanţa de a marca de patru ori, prin Raul (’31, ’38), Robben (’32) şi Guti (’43). La pauză, tabela de pe „Bernabeu“ arăta un incredibil 5-0 în favoarea gazdelor.

În repriza a doua, Real Madrid a redus ritmul. Cu toate acestea, Guti a mai punctat o dată, în minutul 63, când a trimis o torpilă cu piciorul stâng, mingea lovind bara înainte de a intra în poartă. Cu zece minute înainte de final, „galacticii“ au marcat golul al şaptelea, olandezul Drenthe finalizând cu stângul o acţiune individuală de toată frumuseţea. Scor final 7-0 şi elevii lui Schuster au opt puncte în faţa Barcelonei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS