10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCapello, forţat să-l convoace pe Beckham

Capello, forţat să-l convoace pe Beckham

Tehnicianul italian al naţionalei Albionului, Fabio Capello, este aproape de a ceda presiunilor venite din partea presei şi a suporterilor britanici, dezvăluind că s-a răzgândit şi că este dispus să îi acorde lui David Beckham o nouă şansă.

Presa insulară, care mânca o pâine albă de pe urma soţului Victoriei, fosta Posh de la Spice Girls, încearcă să-l determine pe Capello să aducă înapoi „Clovnul“. De asemenea, o parte dintre componenţii galeriei Angliei, bine „încălziţi“, au scandat timp de câteva minute „David Beckham este unul singur!“ la partida amicală de miercuri, pe care naţionala Albionului a câştigat-o, cu 2-1, în faţa reprezentativei Elveţiei. În aceste condiţii, antrenorul italian a anunţat că îl va convoca pe starul lui LA Galaxy cu condiţia ca „Becks“ să lase lumea mondenă la o parte şi să se dedice fotbalului. „Nu trebuie să se înţeleagă că am renunţat definitiv la Beckham doar pentru că nu
l-am convocat pentru amicalul cu Elveţia. Va avea şansa lui dacă va evolua constant la Galaxy“, a spus tehnicianul Fabio Capello.

Acesta a ţinut să le reamintească jurnaliştilor şi suporterilor britanici care sunt adevăratele priorităţi ale naţionalei pe care o conduce. „Am impresia că, din punctul dumneavoastră de vedere, cel mai important lucru legat de naţionala Angliei este dacă îl chem sau nu pe Beckham. Eu cred însă că trebuie să ne concentrăm asupra echipei. Vom juca şi alte amicale până la partida cu Franţa, aşa că, dacă Beckham va fi pregătit, poate să fie convocat oricând“, a conchis italianul.

Anglia va întâlni Franţa, una dintre adversarele României de la Euro 2008, la Paris, pe 26 martie, cu două zile înainte de începerea sezonului în prima ligă americană de fotbal. Anglia mai are programat un meci amical pe „Wembley“, pe 28 august, şi cel mai probabil adversar este naţionala Statelor Unite, după ce Scoţia a renunţat la partidă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU