22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportZidane vrea să revină printre galactici

Zidane vrea să revină printre galactici

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane (foto), a declarat că vrea să se întoarcă să lucreze în fotbal la formaţia Real Madrid, club unde s-a simţit „acasă“, a scris ieri cotidianul madrilen As.
„Vreau să mă întorc şi să ajut în orice fel pot, iar la Madrid mă simt ca acasă“, a declarat Zidane în urma unei întâlniri pe care a avut-o  în capitala Spaniei cu preşedintele lui Real Madrid, Jose Ramon Calderon, şi cu directorul sportiv, Predrag Mijatovic.
Real Madrid i-ar fi propus starului francez rolul de ambasador al clubului, însă Zidane şi-ar dori o funcţie în care să se implice zilnic. Fostul jucător al lui Real Marid a declarat într-un interviu recent pentru L’Equipe că şi-ar dori să pregătească o echipă de juniori. Doi dintre cei trei copii ai lui Zidane, Enzo şi Luca, joacă în prezent pentru echipele de juniori ale grupării de pe Bernabeu.
În vârstă de 35 de ani, Zinedine Zidane s-a retras din fotbal după Campionatul Mondial din 2006. Mijlocaşul a evoluat la Real Madrid între 2001 şi 2006 şi a câştigat campionatul Spaniei, Liga Campionilor, Cupa Intercontinentală şi Supercupa Europei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS