11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPascu vrea mai multă ambiţie

Pascu vrea mai multă ambiţie

Dan Pascu se va ocupa în continuare de echipa masculină de volei SCM-Universitatea Craiova. Antrenorul craiovean demisionase după eşecul de acum două săptămâni, cu UMF Cluj, dar a fost convins de oficialii clubului să revină.
Pascu a explicat ieri motivele care-l determinaseră să părăsească echipa: „M-a deranjat maniera în care am pierdut meciul cu Cluj, o echipă care venise la Craiova doar cu opt jucători. Mie îmi place să pierd cu fruntea sus, or, jucătorii mei au evoluat mult sub posibilităţile lor în acel meci. Le-a lipsit determinarea, ambiţia. Noroc cu pauza de două săptămâni, pentru că am avut timp să ne liniştim“. Antrenorul de la SCM-U speră ca elevii săi să se revanşeze în meciul următor, care va avea loc sâmbătă, la Bucureşti, cu liderul seriei, Rapid Bucureşti: „Jucătorii au răspuns bine la pregătire şi sper ca şi la meciuri să aibă o evoluţie bună. Sunt conştient că sunt tineri şi mulţi nu au experienţă nici măcar la nivelul Diviziei A2“. Eşecul cu UMF Cluj, unul neaşteptat, a coborât echipa olteană pe locul trei în serie şi a mai scăzut din şansele de calificare la turneul final, acolo unde merg doar primele două clasate din fiecare serie. SCM-U anunţă că nu va renunţa la lupta.
„Într-adevăr, ne-am complicat existenţa cu această înfrângere, iar şansele să ocupăm unul din primele două locuri au mai scăzut. Însă, atât timp cât există speranţă, vom lupta pentru fiecare punct“, a adăugat Pascu. Doi dintre voleibaliştii craioveni, Cotoranu şi Bîrzu, acuză uşoare accidentări, dar au şanse mari să fie recuperaţi până la ora meciului. Echipa olteană va pleca spre Capitală vineri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU