27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎmi voi arăta calităţile în teren

Îmi voi arăta calităţile în teren

Brazilianul Daniel Anjos vrea să facă mai multe pentru „panduri“ decât a reuşit într-un sezon şi jumătate pentru portughezii de la Amadora.

Sosit de la Estrela Amadora sub formă de împrumut, brazilianul Daniel Silva Carlos Anjos etalează un joc agresiv la antrenamentele pandurilor, dorindu-şi să atragă atenţia antrenorului Joaquim Teixeira. Aflat la cel de-al doilea sezon la gruparea portugheză, Daniel nu şi-a găsit un loc de titular în turul acestui campionat, evoluând doar în cinci jocuri şi numai o singură dată pe toată durata partidei. Răutatea sa în joc este evidenţiată şi prin cele trei cartonaşe galbene cu care a fost sancţionat.
Daniel doreşte însă să se folosească de calităţile cu care a fost înzestrat pentru a obţine un loc de titular la Pandurii Târgu Jiu. „Cum Dumnezeu mi-a dat forţă şi putere, eu trebuie să le aplic unde e necesar în munca mea. Antrenamentele fizice sau tehnico-tactice sunt totuna pentru mine. Jucătorul trebuie să joace bine în teren, acolo trebuie să îşi arate aptitudinile. Este un campionat pe care nu-l cunosc, alt fotbal, dar ştiu situaţia de ansamblu care este acum la Pandurii şi vreau să ajut echipa să rămână în prima ligă. Cred că antrenorul va da şanse fiecărui jucător şi va oferi noi oportunităţi“, a declarat închizătorul „pandurilor“.

Joacă cine merită

Munca este cuvântul de ordine pentru brazilian, care vrea să profite de şansa ce i se va acorda la Târgu Jiu. „Am văzut că la Pandurii sunt jucători cu calităţi şi cred că o să facem o echipă bună. Respect toţi jucătorii care sunt acum în lot la Pandurii, dar sunt sigur că cine munceşte mult şi e corect va primi şanse din partea antrenorului şi trebuie să profite din plin de acestea. Dar asta este treaba antrenorului şi depinde de ochiul lui. Cine este bun rămâne să joace şi să-l ajute şi pe antrenor“, a mai spus Daniel.
Din cauza unor mici probleme medicale, la antrenamentele de vineri Vasilache, Liviu Mihai, Piţurcă şi Vancea au fost menajaţi. Lotul a fost împărţit în două, unii jucători având de executat exerciţii cu caracter fizic, în timp ce alţii au lucrat cu mingea. De două zile se antrenează sub comanda lui Teixeira şi fundaşul brazilian Anilton, transferat de la Sporting Braga. 

Pandurii, la al doilea amical

Sâmbătă, de la ora 17.30 (ora României), este programat al doilea amical al „pandurilor“ din cantonamentul de la Quinta do Pineiro, echipa lui Teixeira întâlnind tot o formaţie din liga a treia, Mafra. Gorjenii au mai disputat în această săptămână un prim joc de verificare, cu Atletico do Purtugal (liga a treia), câştigat cu 3-0, în timp ce amicalul cu Belenenses, programat joi, a fost anulat din cauza unor probleme ale grupării de primă ligă din Portugalia.
Echipa Pandurii Târgu Jiu are dificultăţi în a-şi găsi parteneri de verificare, tehnicianul portughez Joaquim Teixeira fiind nevoit să caute pentru duminică altă echipă dispusă să joace cu gruparea gorjeană, după ce Odivelas a declinat invitaţia românilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS