21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDramă în familia Tilihoi

Dramă în familia Tilihoi

Cu o zi înainte de trecerea în noul an, familia fostului component al Craiovei Maxima, Nicolae Tilihoi, a primit o dură lovitură. Fiica sa Alina a încetat din viaţă la numai 29 de ani, după o luptă grea cu o boală incurabilă. „Când îţi moare propriul copil, pe care l-ai văzut crescând sub ochii tăi, nu mai ai cuvinte. Pentru mine timpul s-a oprit în loc“, a fost tot ce a putut să spună, printre lacrimi, Nae Tilihoi.
Acesta a fost încurajat şi susţinut de foştii coechipieri, de colegii de serviciu de la Regia de Termoficare, de prieteni şi vecini. Tilihoi a primit, pe diferite căi, mesaje de susţinere şi de la suporteri ai altor echipe din ţară, stelişti, rapidişti sau dinamovişti exprimându-şi solidaritatea faţă de fostul fundaş de fier al Ştiinţei.
Alina Tilihoi a fost înmormântată pe 1 ianuarie la cimitirul Ungureni, fiind însoţită pe ultimul drum de sute de craioveni, prieteni, cunoştinţe, foşti colegi şi chiar simpli trecători care au fost mişcaţi de drama familiei Tilihoi.
Alina lucra la ITM Dolj, dar nu era străină de fotbal, fiind fostă componentă a echipei feminine CFR Craiova, campioană a ţării. La funeralii a fost prezent şi fratele său Lucian, fost jucător la Electro şi la formaţia de tineret a Universităţii Craiova, întors din Irlanda. În martie, Alina Tilihoi ar fi împlinit 30 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII