16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRupturile şi întinderile musculare nu se mai plătesc

Rupturile şi întinderile musculare nu se mai plătesc

Jucătorii de la Pandurii Târgu Jiu nu vor mai fi plătiţi de club pe perioada convalescenţei, după ce au suferit o ruptură sau întindere musculară, măsura urmând să fie aplicată din anul 2008. Pe considerentul că aceste tipuri de accidentări apar din vina jucătorului, gruparea gorjeană nu va mai achita rata din contract şi salariul pe perioada cât fotbalistul nu este apt de joc. „Rupturile şi întinderile nu vor mai fi plătite. Este o măsură pe care au adoptat-o foarte multe cluburi şi se consideră că aceste două tipuri de accidentări sunt din vina jucătorului. Ori nu ia medicaţia prescrisă, ori nu respectă regimul de alimentaţie“, a declarat preşedintele pandurilor, Marin Condescu. Echipa din Târgu Jiu s-a confruntat în prima parte a campionatului cu foarte multe accidentări, Păcurar, Vasilache, Vătavu, Vintilescu, Dedu, Orac, Edimilson şi Dragomir acuzând rupturi fibrilare sau întinderi. Păcurar şi Vasilache, doi dintre jucătorii importanţi ai echipei, au fost indisponibili perioade îndelungate, primul – patru luni, iar cel de-al doilea, aproape două luni.   

Condescu, sigur că Pandurii nu retrogradează

Preşedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, a asigurat suporterii că gruparea gorjeană nu va retrograda la finalul acestui sezon, deşi ocupă penultimul loc în Liga I, la patru puncte de locul 14, primul deasupra liniei retrogradării. Condescu se învinovăţeşte că i-a cântat în strună fostului antrenor Eugen Neagoe, care invoca scuze puerile pentru înfrângerile echipei, obligându-se să nu mai repete greşelile din tur. „Ce pot să spun eu este că echipa Pandurii Târgu Jiu nu va retrograda în 2008. Sperăm ca pe viitor să nu mai facem greşelile pe care
le-am făcut acum, găsind diferite scuze pentru înfrângerile pe care le-am înregistrat atât acasă, cât şi în deplasare. Eu asigur suporterii şi susţinătorii echipei că nu vom retrograda“, a declarat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU