6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLăsaţi-mă să mă pregătesc pentru Liga Cam...pionilor

Lăsaţi-mă să mă pregătesc pentru Liga Cam…pionilor

– E adevărat că aţi vrut să luaţi un atacant de trei milioane de euro?
– Păi cum să nu fie adevărat. Băi, băiatule, eşti rău intenţionat? Ce pui întrebări de astea tendenţioase? Eşti duşmanul Universităţii? Sau vrei să ne destabilizezi? Este adevărat. Cum să nu fie adevărat. Dar nu mai putem aduce pe nimeni, că ne-au blocat ăştia de la FIFA transferurile.
– Totuşi, ce ne puteţi spune despre transferurile Ştiinţei?
 – Dacă nu venea această decizie, Universitatea ar fi fost campioana transferurilor în această iarnă. Aveam în vizor câţiva jucători de clasă mondială. Unul era Ronaldo, care nu mai e dorit la Milan. Cică îi plac petrecerile nocturne. Şi ce dacă? Ar face un cuplu excelent cu Baird. L-aş fi vrut şi pe Ronaldinho, dar mi i-a cerut Barcelona pe Curteanu şi pe Gărgălie la schimb. De aceea nu am acceptat, pentru că, oricum, brazilianul este ieşit din formă. Dar cel mai mult îl voiam pe Totti, aflat la final de carieră la AS Roma. L-a întrebat pe Chivu, prieten bun cu el, ce echipă i s-ar potrivi, iar Cristi i-a recomandat Universitatea. Cu Totti la mijloc, şi cu ceilalţi mânji ai Ştiinţei sigur prindeam Liga Campionilor.
– Aveţi o slăbiciune pentru italieni.
– Întotdeauna am vrut să am un italian în preajmă. De asta l-am luat şi pe Napoli. În perioada lui Staicu, când eram vicepreşedinte, am fost aproape să-l aduc la Craiova pe Baggio. Un jucător bun era şi Bergomi. Şi cu el vorbisem după ce am luat echipa. Trebuia să vină antrenor-jucător, dar până la urmă m-am gândit că nu are experienţa lui Stîngă. Marea lovitură puteam să o dau în toamnă, când Universitatea  putea fi antrenată de Capello. Nu e glumă. M-a sunat preşedintele lui Real, Ramon Calderon, avea telefonul meu de la Gigi Becali. Mi-a spus că vor să renunţe la Capello şi că Gigi nu-l vrea la Steaua, dar i-a recomandat Universitatea Craiova. Eram dispus chiar să-i plătesc salariul de la Real, dar Capello a spus că vrea să stea un an departe de fotbal. Vrăjeală! S-a dus la naţionala Angliei. A semnat pentru câţiva euro în plus. Păcat! Îi dădeam jumate din Balta Craioviţei.

Măturăm cu Dinamo, Steaua şi Rapid

– După Roşca şi Mitu, care este următorul stelist care va fi înregimentat la Craiova?
– L-aş lua pe Mirel Rădoi, dar mi-e frică să nu-şi facă bisericuţă cu Dorel Stoica şi să le dea cu ascuţitul la aştia mici din echipă. Vă spun însă în premieră, de două luni se roagă Gigi Becali de mine să-l iau la Craiova ca investitor. Dar nu-l iau, domne’, nu-l iau. Asta, cu Maybach-ul şi banii lui îmi umple garajul şi conturile de nu mai am loc de-ntors?
– Ce aţi vrea să vă aducă Moş Gerilă?
– O Crăciuniţă… Tăiaţi, tăiaţi! Nu băgaţi asta. O maşinuţă, o minge de forbal şi neşte caramele… Cred că m-am încurcat. Asta îi ceream Moşului când faceam galerie echipei din Booveni. Acum vreau să iau campionatu’ cu Universitatea peste trei, patru… sute de ani.
– Dinel Staicu e doctor în economia subterană. Adrian Mititelu s-a gândit să-şi aprofundeze studiile în perioada următoare?
– Lăsaţi-mă, domne, cu şcoala şi cu Dinel Staicu! Ce treabă am eu cu astea? Oricum pe Staicu nu-l mai suport. Auzi domne’, s-a lăudat că doarme cu stema Universităţii sub pat. Păi cum vine asta? Ziua cu Leana în pat şi noaptea cu stema sub pat. Ia mai lăsaţi-mă în pace! Gata, gata! Ce studii? Astea sunt vrajeli. Oricum eu sunt cel mai tare din Craiova. Mă-njur!
– Aţi stabilit obiectivul pentru 2013-2014?
– Păi normal. Vrem să formăm o echipă competitivă şi dăm credit tinerilor care sunt cei mai talentaţi din România. Vrem să măturăm cu Dinamo, Steaua şi Rapid, echipe pe care le anunţ de pe acum să nu îndrăznească să se prezinte la Craiova, că astfel batem şi noi o echipă din Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII