13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStoianof vrea să plece

Stoianof vrea să plece

Atacantul de 22 de ani al Ştiinţei, Ovidiu Stoianof, şi-a manifestat dorinţa de a părăsi echipa, pentru a-şi găsi o formaţie la care să se integreze şi să prindă un loc de titular. Adus în vară de la Universitatea Cluj, unde fusese împrumutat, jucătorul, care mai are un an de contract cu gruparea din Bănie, speră să găsească înţelegere din partea clubului oltean pentru un transfer definitiv.
„Asta este viaţa. Eu sunt vinovat de puţinele minute jucate. Nu am avut nici şansă, însă se pare că nu m-am adaptat la cerinţele Universităţii. Am venit după o accidentare lungă, am făcut şi o pregătire prea dură în vară şi m-am simţit obosit pe tot parcusul acestui tur de campionat. Am 22 de ani şi nu mai e timp de stat, pentru că numai eu am de pierdut. Doresc să joc, dacă nu se poate aici nu e nici o problemă, mă duc oriunde, numai să pot evolua. Şi mi-aş dori să nu fiu împrumutat, ci să plec defintiv ca să-mi găsesc şi eu o stabilitate. La Cluj o găsisem, am avut şansa, dar m-am întors la Craiova“, a afirmat Stoianof, jucător care a prins de puţine ori echipa, fără a marca vreun gol.
„Bulgarul“ mai are ocazia să arate ce poate sâmbătă, la ultimul meci al Universităţii din acest an. La partida cu Poli Iaşi intrarea nu va mai fi gratuită, cum s-a întâmplat etapa trecută, clubul scoţând la vânzare bilete la preţurile deja obişnuite: 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a, 12,5 lei la tribuna I şi 20 de lei la tribuna 0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII