11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrepeliţă este incert cu Poli Iaşi

Prepeliţă este incert cu Poli Iaşi

Universitatea Craiova a susţinut ieri primul antrenament din această săptămână, care se speră încheiată cu o victorie cu Poli Iaşi. După ce s-au dezmorţit cu alergări uşoare, alb-albaştrii s-au încălzit cu mingea pe terenul sintetic de la cantonament.
Singurul absent a fost Andrei Prepeliţă, accidentat în meciul de la Constanţa, mijlocaşul Ştiinţei urmând să afle astăzi dacă va putea evolua sâmbătă. Săceanu şi Tănasă s-au pregătit separat, în timp ce australianul Dilevski lucrează tot cu antrenorul de fitness Thomas Korompai. La şedinţa de ieri au participat şi trei jucători de la „satelit“, Mihai Costea, Valerică Găman şi Dragoş Firţulescu. Pentru astăzi, Napoli a programat două antrenamente, oltenii urmând să intre în regim de semicantonament.
Pentru a treia oară consecutiv, suporterii care votează pe site-ul oficial al clubului l-au desemnat pe Florin Costea cel mai bun jucător al echipei în etapa recent încheiată. Autorul golului de la Constanţa a primit 62 la sută din sufragii, fiind urmat, la mare distanţă, de Wobay (9%), Stoica (5%) şi Rose (4%).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU